Rizespor' un 10 kişiyle mağlup duruma düşüp de oynadığı futbolla FB nin g.tünden kan aldığı, hakem marifetiyle yenildiği maç aklıma geliyor ister istemez. Bizimkilerin hımbıl paslaşmalarını 'futbol' diye izlemek eziyetten başka bir şey değil. Galatasaraylıyız, izleyeceğiz, el mahkum. Ama seneye kadro ve futbolun büyük ölçüde yenilenmesi gerekiyor; yetti artık yahu!...

Bülent Yıldırım seni Allah'a havale ediyorum

gt4xbD.jpg

Valla şartlara falan bakınca üzücü olabilir ama ben bu haftayı tam beklediğim gibi kapıyorum, Beşiktaş Başağı yense bizde buradan 1 puan çıkartsak şampiyonuz diyordum sözümün arkasındayım. Artık Başak tek beraberlikte şampiyonluğu kaybedecek çünkü biz 6 da 6 yapacağız geçen seneki gibi. Bu Başakşehir pislik takım yenilmiyor pek kolay ama beraberlik almaları çok olası bastırmalıyız.
Helal sana

O top vermeyen cocuara sari yada kırmizi kart cikarma sansi var mi hakemin yada ne yapmasi lazimdi resmen 1 dakika boyunca topu vermediler

öne gectikten 5 dakika sonra golü yememize ne demeli? ulan 10 dakika topu tutacaksin sonra bunlar bitti zaten

her zaman aynisi oluyor be

Feci moralim düştü. Bu Feneri nasıl yenemedik lan.

Küfür edeceğim şimdi.
konya macına kadar sakin olmakda fayda var reis. konya macı ısın rengını bellı edecektır.
tek sıkıntı ibb nın ıkı macı ıcerde oynaycak olması.
göztepe bi guzellık yaptı yaptı. o maçı bekliyorum bakalım

En gıcık oldum.sey de sonlaea doğru olan şey.

Top Linnes'e geliyor, orta açabilecek .. ama donuyor ve takım yine yavaş tempo da soldan sağa, sağa dan sola pas arıyor.. top öyle ya da böyle yine Linnes'e geliyor ve rast gele orta açılıyor. Zaman kayboluyor.

Rizespor' un 10 kişiyle mağlup duruma düşüp de oynadığı futbolla FB nin g.tünden kan aldığı, hakem marifetiyle yenildiği maç aklıma geliyor ister istemez. Bizimkilerin hımbıl paslaşmalarını 'futbol' diye izlemek eziyetten başka bir şey değil. Galatasaraylıyız, izleyeceğiz, el mahkum. Ama seneye kadro ve futbolun büyük ölçüde yenilenmesi gerekiyor; yetti artık yahu!...

iyi kadroyla gelsek de yine bir şey değişmiyor fener deplasmanlarında.

yıllardır aynı terane işte.

ben yıldım uzun zaman önce. inancım yoktu zaten. attığımızda bile bir yolunu bulur yeriz diye geçti içimden sağolsun takım şaşırtmadı. :red:

ama sezon açısından bu yoruma katılıyorum. takımın belli noktalarını yenilemek lazım önümüzdeki sene.

Maçtan önce orul camia dedim diye 2 gün ceza almışım. Forumun da çivisi çıktı. Napalm şimdi teknik taktik mi konuşalım şerefsizliği kahbeliği değil de. Var olmasa kırmızı bile verilmiyordu öyle çıkın 10 kişi işte yenin demekle olmuyor bu işler. Organize bir orulluk yapıldı. Bunları konuşmayıp saha içini öne çıkarmak yumoşluktur fair playınız batsın. Şu maç Telekom da olsa biz 8 kişi kalmıştık boş yapmayın empati yapın. İlk maçta varın uydurduğu penaltıya bakın burda verilmeyen kırmızı karta, faule rağmen verilen gole bakın. Şu sözlerimden sonra bana ceza verilirse çekerim giderim bu kripto fenerli adminlerin yönettiği forumdan. Son sözüm de şu 20 yıllık yenilmezlik değil bu 20 yıllık çirkeflik orulluk kahbelik.. Bravo

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ali palabıyık denen fenerli y..şak bu maça verildiğinde zaten maçı kazanamayacağımız belli olmuştu. o pozisyon olmasa başka bi şekilde ne yapar eder attırırdı golü. dünyanın en skandal hakem ataması yapıldı

kimse hakem makem demesin, bok gibi 10 kisiye karsi korkak futbol oynadik, en iyi top yapan oyuncularimizi orta yapmalari yerine kulübeye hapsettik, ndiyaye gibi 90 dakika cigersiz adami yürüyen fernandoya feda ettik, uzun lafin kisasi FATURA FATIH TERIME KESILIR!!!

Herkes onyekuru ve feghe yapılan faulü konuşuyorda elmasin gol vuruşundan önce eliyle topu önünde tutması faul değil mi?

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk

öne gectikten 5 dakika sonra golü yememize ne demeli? ulan 10 dakika topu tutacaksin sonra bunlar bitti zaten

her zaman aynisi oluyor be

fenerin de tek atağıydı belki de ikinci yarıdaki.

dediğin gibi hep öyle oluyor.

aslında komik bir durum ama biz gülebilecek tarafta değiliz.

Geri
Üst Alt