Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maci kazanirsak Cuma gunu Basak'in Sivas'i yenemeyecegini dusunuyorum.Boyle olursa Bjk karsisinda berabere kalsak bile liderligi birakmayacagimizi bilerek kafamiz rahat cikar ve Bjk'yi yeneriz.

Ama bugun puan kaybedersek Basak'i da Bjk'yi de istahlandiririz.Is biraz zora girer.Yarin cok kritik.Aykut'a dalgasina Galatasarayli falan diyoruz da 14-15'te Arena'da bile zorlamisti.85'te Selcuk'un goluyle zar zor kazanmistik.Yarin kiran kirana bir mac bekliyorum.Ilk yari 0 bitmesi cok muhtemel.

Bu maci kazanirsak Cuma gunu Basak'in Sivas'i yenemeyecegini dusunuyorum.Boyle olursa Bjk karsisinda berabere kalsak bile liderligi birakmayacagimizi bilerek kafamiz rahat cikar ve Bjk'yi yeneriz.

Ama bugun puan kaybedersek Basak'i da Bjk'yi de istahlandiririz.Is biraz zora girer.Yarin cok kritik.Aykut'a dalgasina Galatasarayli falan diyoruz da 14-15'te Arena'da bile zorlamisti.85'te Selcuk'un goluyle zar zor kazanmistik.Yarin kiran kirana bir mac bekliyorum.Ilk yari 0 bitmesi cok muhtemel.
Kesinlikle haklisin. Bu maci kazanirsak Bejeke macin beraberligi bile yeter bize. Konyaspor deplasmaninda aslinda iyiyiz en son ne zaman kayipettik hatirlamiyorum bile yarin alirsak sampi derim ben

Ben rahatim niye biliyormusunuz?

Tarih tekerrürden ibarettir.

Galatasaray son düzlüge avantajli girdiginde hep kazanan olmustur.

ligdeki en son galibiyetini 27 ocakta alan konyasporu bir zahmet yenelim.

konyaspor yıllardır bize ters gelmeyen takım rahat yeneriz diye düşünüyorum.

Bu maçı farklı alırsak , rakipler iyice düşer taraftar devreye girer

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takım form olarak iyi durumda.Ancak şerefsizin önde gideni bir tetikçi hakem olacak bu maçta tek korkum o.

Şöyle bir düşündüm de formda olduğumuz zaman kendi ligimizde önlem alması imkansız bir takımız.Özellikle bek ve kanatlar ofans olarak çok tehlikeli olduğu için karşımızdaki rakip takım hocaları savunma olarak nereye ağırlık vereceğini şaşırıyor.

hakemin yapacağı tek şerefsizlik o da kart sınırında olan oyunculara kolay sarı kart göstermesi.
bunun dışında birşey yapacağını sanmıyorum.

1-3 skoruyla lider olacaksın Galatasaray.:sarıkalp::kırmızıkalp:​
:cimbom:​

Fofanayı tutsunlar yeter biz seviyoruz böyle adamlardan gol yemeyi djalma,fofana,elvis manu tam gol yemelik oyuncular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt