Bu sezon sallana sallana şampiyon olacakken transfer yapamamızlıkdan dolayı hem şampiyonlar liginde hem ligde saç baş yolacaz . Resmen şaha kalkıcağımız bir senede yaşadığımız sıkıntıya bak

Kabul edemiyorum Trabzon gibi bir takımdan bir devrede 3 gol yenmez

Lale devrinin sonu.
Sonun başlangıcı.

dedik diye kuş ilan edildik sabah.
Asıl kuş başarısızlığa alkış tutanlardır, Galatasaray'ı çiftliği yapanlara tapanlardır.
3 haftadır takım bok gibi oynuyor, hala aynı kadro sahada.
Tüm transfer bütçesi vitaminsiz bi adama yatırıldı.
Şampiyonluğun en büyük mimarı Arabistan'da, takımın beynine hala mobbing uygulanıyor.
Lanet olsun.

Maicon zaten kötü idi ki. Alanya takim mi ki maicon iyi oynadi dedik. Maicon dünyanın en agir stoperlerinden biri.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyonlar Liginde çok kolay kura çektik.Kadromuz çok geniş çok alternatif var o yüzden Gomis'i gönderdik forvet almadık.Stoper sorunumuz yok elde olanı da kiralayacaktık.Çıkın da konuşun şimdi iş bilmez herifler.Trabzon'dan 3 tane gol yemek nedir ya 45 dakikada.Ulan ayıp be.Bu kadar olmaz ya.Utanmaz herifler.Adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya geliyo 1 adamın karşısında 4-5 kişi var izliyolar ya.Tahammül edemiyorum böyle ruhsuzlukları aptallıkları görünce.Bu kadar olmaz valla ayıp ya.Koskoca dünyada 1 forvet 1 stoper bulup alamadılar ya akıl alır gibi değil.Bide şampiyonlar liginde kolay grup çekmişiz.Bi yürüyün gidin be şu hale bak.
Belhanda gerizekalısına da söylenecek söz bulamıyorum.Kırmızı kart görmeden 1 dk önce karşı karşıya kaldığı pozisyonda şut atmayıp hala pas vermeye çalışan dangalak herif 1 dakika sonra da aptal gibi kırmızı kart gördü.Aferin aferin devam gevşek herif.Bu herifi savunan adam var hala pes valla.

Eren çıksın n diaye girsin sinan forvete geçsin bişeyler yaparız. Maç eziyet oldu resmen ya bu nedir. Şu adama bi forvet bi stoper almadiniz yönetim abv.

Maicon basta olmak uzere.. Kimi yazalım, kimi soyleyelim?? Basta hoca sınıfta kaldı..

Yönetim sezonun anasını belledi. Yakında istifa eder kaçar geri döner benzin istasyonuna. İnan olsun Dursun'dan mal çıktı.

Beceriksizce alınamayan stoper+forvet transferleri cl de tarihi hezimeti getirecek.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rezil bir oyun ya bi takim kaleye sut cekemez mi cekemiyo iste

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gorduk muthis orta sahayi ilk yarim saate domaliverdiler. Bu takimin gecen seneki takimdan daha iyi oldugunu nasil iddaa edebilir bir futbol izleyizisi anlamak mumkun degil. Bir kere 30 gol atan takimin yarisi adami kaybetmisiz. Denayer gibi kolay calim yemeyen arkaya atilan toplari supuren adam yok. Feghouli kusturulmus. Rodriguez ortalarda yok. Onyekuru diye bir adam almissin topla hizli olmasi disinda hicbir ozelligi yok. Sinan istikrarsiz. Pas oyununda hic yok.

Bu takim ancak soyle oynarsa ligde sampiyonluk yarisinda olabilir devre arasi saglam forvet almak kaydiyla.

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
feghouli-fernando-Ndiaye-rodriguez
Emre Akbaba-Onyekuru

Geri
Üst Alt