Iki senedir su rezil takim trabzon deplasmanlarinda biz daha rezil olmayi basariyoruz ya bravo valla

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren uçacak kaçacak diye bekleyen yönetim iyi izle bu maçı

Alın size FFP

Güzel giden her şeyi elimiz ile bok etmekten yildim yav. Tam rakipler kötü, arayı açacağız dediğimiz anda illa ki bır şey oluyor.

Hocanın Belhanda takintisindan da gına geldi.

Herkes maicona laf söylüyor haklı olarak ama mariano yu kimse görmüyo kesinlikle lines oynamalı ne ileride ne geride zerre fayda sağlamadı adam ileride ikili mücadeleye girmemek için ayağına gelen topu direk orta yaptı dağlara taşlara

CLT-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Güzel futbol ızleyecegımız bi hocayı ozledım!!

keşke abdülkadir olsaymış bu Nwakaeme nedir yaw

satsınlar şu takımı araplara da kafamız rahat ömrümüzün sonuna kadar maç izleyelim.
bu nedir ya, leş takım leş oyun kurgusu, transfer komitesini zaten leş, scout varmış bi de Türkiye ligini izliyor akhisar denizli falan başka yok.
full leş.
cl de maç yapacağız bi de. Sıfır mı çekeriz ne çekeriz artık görürüz.

Kombine aldık bi de salak gibi. 7 maç da kota koymuşlar. Biliyorlar tabii takım sıçacak.

yazdığımda hiçbir hakaret yok.ben mention atmadan önce de yazıyordun.benle alakası yok.

o küfürlere rağmen hala fikrine değiştirmediysen biraz sert konuşmaya da katlanacaksın.zaten bir daha muhattap almam seni rahat ol.
Bir şey mi dedim? İstediğini yaz ben sana benden niye hesap soruyorsun sen bana mention attın dedim yoksa eleştir trabzonu bana ne savunan mı var ki algı kasıyorsun ?

Eren hoffenheimde Leverkusende oynadi. Patlama yapabilir diyeni bile gordu bu gozler bu forumda.

Yazın çok takip etmedim takımı. Ama gördüğüm kadarıyla stoperimiz yok doğru düzgün, santrfor yok. Sinan iş yapmaz. Emre Akbaba soru işareti bende. Fazla ümidim yok. Şampiyonlar liginde işimiz zor bence. Evmizde yine bir şekilde alırız lgde maçları.

trabzonspor 5 kirmizi kart görürse kazaniriz

Geri
Üst Alt