bu maçı alırsak bize çok katıkısı olacaktır , akhisar şu an kötü ama diğer rakiplerle maçlarına kadar toparlarlar diye düşünüyorum.

Mancini geldiğinde de Juventus deplasmanı sonrası bunlarla oynayıp yenilmiştik.

Umarım tekrarını yaşamayız. Zaten bunların da Krasnodar maçı var yarın, orada bayağı hırpalanırlar bence.

Ek olarak ben olsam Muğdatı oynatırdım ilk 11 de eski takımına karşı. Genelde futbolcular eski takımlarına karşı iyi oynar ilk karşılaşmada.

sent via GSC

dünki macin yarisi kadar oynasak ligin icinden geceriz zaten. rakiplerin kücümsedigi locomotiv hepsini üst üste koyup tepeler. cok sayida kaliteli oyunculari var. Dünki mac ile gördük gücümüzü. Catir catir oynayip, nisan da sampiyonlugu ilan etmezsek bir seyeri eksik yapmisiz demektir. Devre arasina kadar 7-8 puan fark atabilmeliyiz en yakin rakibe.
fazla uçmuşsunuz , dün moskova maçın önemli bölümünde bize top göstermedi.chelsea maçının bir benzeri gibiydi ama bu sefer rakibin gol ayakları zayıf ve ağırken biz çok hızlıydık.

ligte deplasman maçları çok zor geçecek öyle büyük fark atarız falan hayal kurmayalım.

dünki macin yarisi kadar oynasak ligin icinden geceriz zaten. rakiplerin kücümsedigi locomotiv hepsini üst üste koyup tepeler. cok sayida kaliteli oyunculari var. Dünki mac ile gördük gücümüzü. Catir catir oynayip, nisan da sampiyonlugu ilan etmezsek bir seyeri eksik yapmisiz demektir. Devre arasina kadar 7-8 puan fark atabilmeliyiz en yakin rakibe.

Katılmıyorum dediklerine ve biraz hatta hayli abarttığını düşünüyorum.

Dün Loko bir aralar bayağı zorladı bizi, bizim ilk golden sonra beraberlik golünü atamamaları tamamen bizim şansımız onların da şanssızlığıydı.

Hemen gaza gelmişsin sen gördüğüm kadarıyla.

sent via GSC

Kötü bile oynasak almak lazım.

Trabzon maçında olmayan top şansı yanımızda olur ve Kazanırız umarım.
Oyun anlamında gelişime ihtiyaç var.

Rotasyon yapma vakti ama maçı da kazanmalıyız. Fatih Hocam ne olur artık şu Feghouli'yi bir şekilde takıma kazandıralım. Gençlerden Ozan ve Yunus tekrardan monte edilebilir.

_____________________Muslera

Mariano_____Maicon____Ozan K._____Ömer Bayram

_______________Donk________Fernando

Yunus A._________________________________Rodrigues

_______________Feghouli_____Onyekuru

fazla uçmuşsunuz , dün moskova maçın önemli bölümünde bize top göstermedi.chelsea maçının bir benzeri gibiydi ama bu sefer rakibin gol ayakları zayıf ve ağırken biz çok hızlıydık.

ligte deplasman maçları çok zor geçecek öyle büyük fark atarız falan hayal kurmayalım.

Atariz demedim. Atabiliriz dedim. Bende tahmin edebiliyorum deplasmanlarda ayni hirslar oynamayacaklarini.

Katılmıyorum dediklerine ve biraz hatta hayli abarttığını düşünüyorum.

Dün Loko bir aralar bayağı zorladı bizi, bizim ilk golden sonra beraberlik golünü atamamaları tamamen bizim şansımız onların da şanssızlığıydı.

Hemen gaza gelmişsin sen gördüğüm kadarıyla.

sent via GSC

Evet ilk yarinin ikinci kisminda epey zorlandik. Ama orasida tamamen bizim yanlis oyun kurgumzdan kynaklaniyor. Genede takimin cok iyi oynadigini dusunuyorum. 2000 yili galatasaray ini kistas almak yanlis olur. Bizim taraftarda var böyle bir kistas.

Defansın ortası pek rotasyon yapılacak yer değil Serdar'ın yanına doğru ismi hoca bulmalı bir tek Ahmet'in olmayacağı kesin diğer 3 isimde Serdar'ın yanına büyük aday. Asıl rotasyon Erzurum maçında olur olması gereken de o zaten

Evet ilk yarinin ikinci kisminda epey zorlandik. Ama orasida tamamen bizim yanlis oyun kurgumzdan kynaklaniyor. Genede takimin cok iyi oynadigini dusunuyorum. 2000 yili galatasaray ini kistas almak yanlis olur. Bizim taraftarda var böyle bir kistas.
Kim alıyor ki 2000li takımı kıstas olarak.

O takıma yaklaşacak kalitede bir takımı kurmamız, oyuncu grubunu ve oyun yapısını/anlayışını yakalamamız epey zor.

sent via GSC

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando Badou
Onyekuru Emre Rodrigues
Eren

Bence rotasyonu ic saha maclarinda yapmamiz gerek .Deplasmanlarda sıKınti yasariz

SM-A520F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen.

Deplasmanlarda zaten çok zorlanıyoruz, bir de rotasyon yapıp kendi ayağımıza sıkmayalım.

Rotasyon iç sahada yapılmalı, Arena faktörü taraftar gücü falan derken rotasyon ile bile oyunu istediğin gibi yönlendirirsin.

A takım ile bile dış saha maçları kabus gibi bizim için. Şu deplasman sorununa bir çözüm üretmek lazım.

sent via GSC

Aynen.

Deplasmanlarda zaten çok zorlanıyoruz, bir de rotasyon yapıp kendi ayağımıza sıkmayalım.

Rotasyon iç sahada yapılmalı, Arena faktörü taraftar gücü falan derken rotasyon ile bile oyunu istediğin gibi yönlendirirsin.

A takım ile bile dış saha maçları kabus gibi bizim için. Şu deplasman sorununa bir çözüm üretmek lazım.

sent via GSC

Kısmen katılmakla beraber, max. 1-2 mevkide rotasyon da pek bozmaz bence. Fernando, Badou, Rodrigues, Nagatomo, Serdar gibi kilit isimler kesilmediği sürece tabi.

Stoperde Maicon veya Ozan oynar. Beke Mariano geçer deplasman odlugu için. Tahminen rahat kazanırız.

Geri
Üst Alt