- 21 Ocak 2010
- 73.062
- 51.453
- 5.003
bu maçı alırsak bize çok katıkısı olacaktır , akhisar şu an kötü ama diğer rakiplerle maçlarına kadar toparlarlar diye düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fazla uçmuşsunuz , dün moskova maçın önemli bölümünde bize top göstermedi.chelsea maçının bir benzeri gibiydi ama bu sefer rakibin gol ayakları zayıf ve ağırken biz çok hızlıydık.dünki macin yarisi kadar oynasak ligin icinden geceriz zaten. rakiplerin kücümsedigi locomotiv hepsini üst üste koyup tepeler. cok sayida kaliteli oyunculari var. Dünki mac ile gördük gücümüzü. Catir catir oynayip, nisan da sampiyonlugu ilan etmezsek bir seyeri eksik yapmisiz demektir. Devre arasina kadar 7-8 puan fark atabilmeliyiz en yakin rakibe.
Muslera
Mariano Ozan Serdar Nagatomo
Fernando Ndiaye
Onyekuru Emre Rodrigues
Eren
dünki macin yarisi kadar oynasak ligin icinden geceriz zaten. rakiplerin kücümsedigi locomotiv hepsini üst üste koyup tepeler. cok sayida kaliteli oyunculari var. Dünki mac ile gördük gücümüzü. Catir catir oynayip, nisan da sampiyonlugu ilan etmezsek bir seyeri eksik yapmisiz demektir. Devre arasina kadar 7-8 puan fark atabilmeliyiz en yakin rakibe.
fazla uçmuşsunuz , dün moskova maçın önemli bölümünde bize top göstermedi.chelsea maçının bir benzeri gibiydi ama bu sefer rakibin gol ayakları zayıf ve ağırken biz çok hızlıydık.
ligte deplasman maçları çok zor geçecek öyle büyük fark atarız falan hayal kurmayalım.
Katılmıyorum dediklerine ve biraz hatta hayli abarttığını düşünüyorum.
Dün Loko bir aralar bayağı zorladı bizi, bizim ilk golden sonra beraberlik golünü atamamaları tamamen bizim şansımız onların da şanssızlığıydı.
Hemen gaza gelmişsin sen gördüğüm kadarıyla.
sent via GSC
Kim alıyor ki 2000li takımı kıstas olarak.Evet ilk yarinin ikinci kisminda epey zorlandik. Ama orasida tamamen bizim yanlis oyun kurgumzdan kynaklaniyor. Genede takimin cok iyi oynadigini dusunuyorum. 2000 yili galatasaray ini kistas almak yanlis olur. Bizim taraftarda var böyle bir kistas.
Aynen.Bence rotasyonu ic saha maclarinda yapmamiz gerek .Deplasmanlarda sıKınti yasariz
SM-A520F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen.
Deplasmanlarda zaten çok zorlanıyoruz, bir de rotasyon yapıp kendi ayağımıza sıkmayalım.
Rotasyon iç sahada yapılmalı, Arena faktörü taraftar gücü falan derken rotasyon ile bile oyunu istediğin gibi yönlendirirsin.
A takım ile bile dış saha maçları kabus gibi bizim için. Şu deplasman sorununa bir çözüm üretmek lazım.
sent via GSC