hoca büyük rotasyon yapmaz,rotasyonu erzurum maçında yapacağız

Muslera
Mariano-Ozan-Serdar-Nagatomo
Fernando/Donk-Ndiaye
Henry-Emre-Rodrigues
Eren

Onyekuru ve Garry aynı anda oynasın artık
BADUENDİAYE ve Ferdi oynadığı sürece ligde orta sahayı rakibe vermeyiz zaten

Bakıyorum bakıyorum ama Fener maçına kadar puan kaybı ihtimali görmüyorum

Mancini geldiğinde de Juventus deplasmanı sonrası bunlarla oynayıp yenilmiştik.

Umarım tekrarını yaşamayız. Zaten bunların da Krasnodar maçı var yarın, orada bayağı hırpalanırlar bence.

Ek olarak ben olsam Muğdatı oynatırdım ilk 11 de eski takımına karşı. Genelde futbolcular eski takımlarına karşı iyi oynar ilk karşılaşmada.

sent via GSC

Terim'in Mancini'ye hocalık dersi vereceğinden şüphen olmasın,kazanırız bu maçı.

ne zamanki rakibin as forveti olmayıp yerine oynayan saçma sapan adamlar bize hep gol atmıştır.
trabzondaki ndoye buna en yakın örnek.

Ereni oynatırmı hoca kararsızım tek forvet olmasından sakatlık vs için diyorum yoksa Muğdat'ı kazanmak vb bu tarz düşüncelerle kesilmez,maalesef Belhanda oynayacaktır
Keyifler yerindeyken hoca oyuncuları dinlendirmeye dönebilir tabi bu iş için içerdeki Erzurum maçı daha mı uygun diye düşünüyor insan

Ereni oynatırmı hoca kararsızım tek forvet olmasından sakatlık vs için dolayı diyorum bunu yoksa Muğdat'ı kazanmak vb bu tarz düşüncelerle kesilmez,maalesef Belhanda oynayacaktır
Bu arada Akhisarı falan küçümsemeden falan böyle bi kadro yazmıyorum ama keyifler yerindeyken hoca oyuncuları dinlendirmeye dönebilir tabi bu iş için içerdeki Erzurum maçı daha mı uygun diye düşünüyor insan

Belhanda cezali oglum, ne güzel fistik gibi mac izleyecegiz o kazma olmadigi icin.

Ereni oynatırmı hoca kararsızım tek forvet olmasından sakatlık vs için dolayı diyorum bunu yoksa Muğdat'ı kazanmak vb bu tarz düşüncelerle kesilmez,maalesef Belhanda oynayacaktır
Bu arada Akhisarı falan küçümsemeden falan böyle bi kadro yazmıyorum ama keyifler yerindeyken hoca oyuncuları dinlendirmeye dönebilir tabi bu iş için içerdeki Erzurum maçı daha mı uygun diye düşünüyor insan

Belhanda mi

linnes varken hala marianoyu yazmak ? mariano oynasın da larsson gibi vasat bir adam yıldız olsun istiyorsunuz sanırım

linnes geçen seneki akhisar maçını da getiren oyuncudur ve oynamalıdır

Ohhhhh unutmuştum yav vallaha keyiflendim.
Muslera
Mariano Maicon Ozan Ömer
Fernando Ndiaye
Onyekuru Sinan Rodrigues
Muğdat​
tarzı bi kadroyla çıkarmı acaba hoca

Deplasmanda bu kadar rotasyon yapmaz diye düsünüyorum.

Linnes ve Nagatomo yu kesmez ve kesmemeli de.

Deplasmanda bu kadar rotasyon yapmaz diye düsünüyorum.

Linnes ve Nagatomo yu kesmez ve kesmemeli de.
Bende üstteki mesajda dediğim gibi Erzurum maçının daha uygun olabileceğini düşünüyorum Porto maçı öncesi ama bence hoca 3-4 oyuncu değiştirecek.Kasımpaşa Loko maçında bile değişiklik yaptı bu maçta her türlü o işe kalkışabilir ha doğru olur mu orası muamma

Bende üstteki mesajda dediğim gibi Erzurum maçının daha uygun olabileceğini düşünüyorum Porto maçı öncesi ama bence hoca 3-4 oyuncu değiştirecek.Kasımpaşa Loko maçında bile değişiklik yaptı bu maçta her türlü o işe kalkışabilir ha doğru olur mu orası muamma
Kasımpaşa o an ne kadar lider ve güçlü olsa da o maç iç saha maçıydı. Iç sahada takımla oynama şansın daha yüksek.

Resmen deplasman fobimiz varken bu kadar değişiklik yapılmamalı diye düşünüyodum. Aynen en makulu iç saha da Erzurum'a karşı rotasyona gitmek.

sent via GSC

Loko maçının aynısı çıkar

Belhanda yerine Onyekuru oynar tek fark olarak

Geri
Üst Alt