İnş sakatlık vs olmadan 1-0 olsun bizim olsun.Bu kasaplar Rodri’ye çok sert müdahele etme potansiyelindeler.

belkide uğurlu gelir yani inşallah
42342652_2068293119896039_4675032181838446592_n.webp

Şu formayı düz sade yapsan daha iyiydi. Üzerine portakal suyu dökülmüs gibi duruyo.
He futbolcu üzerinde görmek lazım bide tabi ama şu an beģenmedim

O değil de şu Maicon belhanda feghouli gönderilip yerlerine modeste cahill alınıp ndiaye ve onyekuru da kaparsak bundan sonra turkiye ligi bizim için Türkiye kupası kıvamına döner Avrupa maçları öncesi oyuncu sistem falan deneriz.Cok az kaldı beyler bir hükümdarlık kurmanın arifesindeyiz.

Kulağa çok hoş geliyor kanka heyecan verici bir kadro kurmuş oluruz. Ama ben dışarıdaki düşmanlardan çok içimizde ki çatışmalardan korkuyorum. Ünal Aysal ve Fatih Terim zamanında bu şansı çok yakalamıştık ama saçma sapan bir ego savaşı yüzünden herşey berbat oldu.Bu geçmişte yaşanan olay bize ders olmalı bir musibet bin nasihatten iyidir. Yönetimsel anlamda çatışmaların önüne geçmeliyiz. Fatih Terim her sene şampiyon yapmayabilir ama önümüzde ki 5 senede en az 3 şampiyonluk alır bence. Hocayı kimseye yedirmemeliyiz. Bu ligin Bayern'i olacağız inşallah

İnanamıyorum.

İnşallah Rodrigues-Emre-Onyekuru üçlüsünün şov yaptığı Ozan-Yunus ikilisini doyasıya izleyeceğimiz bir maç olur

Deplasmanlarda ne kadar sorun çektiğimizi kazandığımız maçlarda bile çok iyi oynamadığımızı biliyorum ama artık buna da bir son vermenin zamanı geliyor deplasmanlarda sinen Belhanda olmayacak - her rakibi karşısında elek olan Maicon olmayacak - Her şeyi geçtim o baş belası Seleznov olmayacak

Başakşehir 'in 2 puan kaybettiği ya Fb 'nin puan kaybedip iyice yarıştan kopacağı veya Tinercilerle aramızdaki puan farkını açacağımız bir hafta olur inşallah ...

İnşallah Rodrigues-Emre-Onyekuru üçlüsünün şov yaptığı Ozan-Yunus ikilisini doyasıya izleyeceğimiz bir maç olur

Deplasmanlarda ne kadar sorun çektiğimizi kazandığımız maçlarda bile çok iyi oynamadığımızı biliyorum ama artık buna da bir son vermenin zamanı geliyor deplasmanlarda sinen Belhanda olmayacak - her rakibi karşısında elek olan Maicon olmayacak - Her şeyi geçtim o baş belası Seleznov olmayacak

Başakşehir 'in 2 puan kaybettiği ya Fb 'nin puan kaybedip iyice yarıştan kopacağı veya Tinercilerle aramızdaki puan farkını açacağımız bir hafta olur inşallah ...
maiconun olmayacagini nerden biliyorsun

11 i baya merak ettim. Fernando Nagatomo Maicon felan Rotasyon mu yoksa 11 mi

Kaderi belirleyecek erken maclardan birisi

Maicon nefreti aşırı saçma boyutta tamam kötü maçlar oynuyor bazende bu sezon Ts maçına kadar oldukça iyiydi yanında Ahmet denen iş bilmezle olmaz ama Serdar veya Ozanla beraber iyi oynar.

Zenit lokomotif maçı da 1-1 gidiyor elalem lokomotifi o kadar küçük göstermeye çalıştı ki biz yenince adamlar gayet de iyi takım howedes corluka krychawyak miranchuk falan oynuyor ama bu falan oğlanlar ı biz çok sevinmeyelim diye adamları sarpsborg gibi gösterdiler.

Geri
Üst Alt