Rotasyon yapalım Akhisar bok gibi takım ehehehe diyenleri sahneye alalım şimdi.

Terim yalaması gereksizler bi git. Millete ceza aldırmaya çalışmayın. En son Galatasaraylılık sorgulayacak leş güruh sizsiniz. Şampiyon yaparken alkışı alıyorsa takım rezil oluyorken eleştiri de alacak tabii... Gereksiz yalamalar kurumadı gitti diliniz...

Mac sonu calan sarkıya bak ahahahaha
Herkes bize gider yapma gönderme yapma pesinde
Cok mu havalı görünüyoruz dısardan fenerinden tut en kücük anadolu takımına kadar bize gider yapıyo yav herkes :)))

Hoca özür dilemeyi, hatalı olduğunu kabul etmeyi öğrenmeli 65 yaşından sonra.

Ne agladiniz la. Daha 5 gun once methiyeler duzuyordunuz simdi agliyorsunuz. Haftaya Erzurumsporu 5 farkli bir galibiyetle yeneriz keyfimiz yerine gelir yine.

Fatih Hocaya bu mac ozelinde laf etmem. Yonetim sicip batirmistir. Sonuclarina da seve seve katlanacagiz.

bu gary nin bi gol atınca kendini ronaldo zannetmesi de ayrı itici. anında bi tarafı kalkıyor haddini bil senin çapın belli oynayacağın top belli

Survivor da yok ki izleyelim. En iyisi yatip uyuyalim. Yaziklar olsun.

yanlış tercihler yüzünden başımız ağrıyacaktı oldu yani deplasman sıkıntısını hocanın acilen çözmesi lazım,amaç şampiyonlar ligi diyip ligi sallamak saçmalık en fazla 2.tur oynarsın bundan sonra arenadaki maçlarda galibiyete normal bakcam ne zaman deplasman sorununu çözer işte o zaman hoca etkisi deriz..

Havanız batsin ruhsuz herifler. Galatasaray yenilir ama böyle ruhsuz oynamaya hakkiniz yok. Moskovayi yendiniz bitti mi dünya. Rusya 12. Moskova. Schalkeyi de yeneriz yine havalanırsınız almanya sonuncusu şu an. Fatih hoca da kendine gel istemiyorsan birak hoca bu nasil vurdumduymazlik.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne agladiniz la. Daha 5 gun once methiyeler duzuyordunuz simdi agliyorsunuz. Haftaya Erzurumsporu 5 farkli bir galibiyetle yeneriz keyfimiz yerine gelir yine.

Fatih Hocaya bu mac ozelinde laf etmem. Yonetim sicip batirmistir. Sonuclarina da seve seve katlanacagiz.
Benim gözümde yönetim sucluydu ama fatih hoca cikip savundu yonetimi. Basarisizlikta yonetimi suclamam artik. Bastirip alacakti forveti.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt