O penaltı iyi ki gol olmadı gol olsa onun gazıyla belkide maçı alacaktık ama gelecek adına koca bir sıfır elde edecektik bir an önce toparlanması gerek takımın elimizde çok iyi çizgi oyuncuları var hızlı adamlar var bunları kullanarak orta saha da üstünlüğü ele alan bir oyun yapısı yakalamak lazım...

Stopersizlik ve orta saha oyuncularinin rakibe basmamasi bizi deplasmanlarda bitiriyor.

Emre top rakipteyken basmali.

Gidin adam gibi stoperler alin su takima.

Bi de penaltici bulun yeter artik.

Bu sezon deplasman yenilgileri erken başladı. Geçen sene ilk kısımda Osmanlı, Bursa ve Konya’yı yenmiştik. Bence bu deplasman oyunuyla ilk 3’e bile giremeyiz bu sezon.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maçın sorumluları Rodriguez ve Serdardır, ama takim olarak rezalettik o yüzden en başa Terim yazilir.

Oyuncuları motive edecek, en dogru kadroyla sahaya cikacak olan Terimdir, ama ikisini de beceremedigi bir gercek.

50bin taraftarin gaziyla oynamak baska bir sey, deplasmanda oynamak baska. Ozan rezalet oynadi, Serdar ilk golde o kadar aptalca ve yavsakça bir hata yapti ki, inanilmaz...

Büyük mucizeler olmazsa deplasmanda akbilciler Kayseri filanda paspas yapar bizi

biz farki acacaz hesapları yaparken yarin tinerciler liderlik koltuğuna oturacaklar yaziklar olsun sizin gibi topculara

Ulan Trabzon-Akhisar gibi iki sıradan deplasmanda 7 gol yiyip gol atamamak nedir. Ayıptır ya, yakışıyor mu koskoca Galatasaray'a.

Bosuna fazla yazmaya gerek yok.

Deplasman oyunumuz yok, kos koca Galatasaray deplasman oyunsuz oynuyor.

deplasman fobisini kabul edip sahaya çıkıp mücadele ederek hırsla aşabilirsin ancak bu durumu. sağa ver sola ver ile ruhsuz futbollsa pozisyona bile giremezsin bu şekil. topu 5 sn den fazla kendi yarı alanında tutmak yasaklanmalı takımdai pas çalışması yaparak bitiriyoruz maçı

maicon ve belhandayı satın şu takıma 2 forvet,1 on numara,1 stoper getirin mümkünse büyük takım seviyesinde iş bitirici adamlar olsun en azından forvet ve on numara öyle olsun hocanın deplasmanlara çözüm bulacağı yok...

Koskoca Galatasaray da penaltı atacak adam yok yazıklar olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen sezon deplasmanda 7 maç kaybettik bu gidişle bu sezon kırarız bu "rekoru".

sent via GSC

Bir anda isler kötü gidince ortaya cikmayin,gecen sene Sampiyon oldugumuzda dedim ki(hemde kac kere)Terimle de birsey düzelmedi,Takim Tudor varken nasildiysa Terim gelince de ayni dedim,inatla Terim olmasa sampiyon olamazdik dediniz Terimciler.Simdi yine soruyorum ne degisti?Ha su degisti Takim daha da kötü oldu.Dedim ki Terim UEFA kupasini aldiktan sonra degisti Egosu tavan yapti,her yerde artik hep Egosu yüzünden hatalari görmüyor bildigini okuyor,yine o zaman Terimciler kizdi.Yine diyorum Takimimiz Tudorla gecen sene ciktigi ilk 8 Maci Terim bile oynatamadi,ve sunu da dedim,Tudorun gitmesine en büyük sebeb Musleradir,yine basladi yumurtalamaya.Bazi oyuncular hak etigi degeri görmüyor maalesef,mesela Linnes Marianoya 10 ceker,Maicon bu defansta oynar kim ne derse desin,zaten Maicon cogu maclarda Marianonun aciklarini kapatmak icin saga kostugu icin yorulup kötü gözüküyordu.Emre Akbaba Feghoulinin boku olamaz,Say say bitmiyor,gecen sene 4 büyüklere kök söktürmüs Akhisara karsi cikardigin Takima bak,bunlarda Avrupada oynamadi mi?Say say bitmez,yine diyorum Terimle de hic birsey degismedi,:Terim gelince de takim düzelmeyecek bize baska bir Hoca lazim dedim gecen sene,yine Terimciler demediklerini birakmadi,alin Terimciler Imparatorunuzu.Dua edelim Sampiyonlar Liginde böyle bir guruba düstük.ama bu guruptan da cikamaz sayin Terim bu gidisle,sonra yine kacar,nasil Realdan 6 yedigimizde kacip,Mancini gelip artik bu guruptan cikmak mucize denilen guruptan cikarmisti.Ha birde hep cok gol yiyip yenildigimiz her Maclarda Takimimizin basinda Terim vardi.Ah sunu bir görüp sunlardan bir kurtula bilsek.Adam kovuldugu her yerden sonra elini kolunu sallaya sallaya Takimimizin basina geciyor,yazikkkkkk

Geri
Üst Alt