- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Böyle oyuncu grubu ile bu kadar CL'de 3 puan aldık, bu bile başarı. Bu ezon ilk 4'de bitirip önümüze bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
devre arasına hasarsız yetişelim bi takıma santrafor alalım, asıl lig ozaman başlayacakİnşallah hadi bakalım.
Bro sezon basindan beri bunu zaten dile getiriyoruz.
Takimda fiziksel olarak iyi durumda olanlar Bayram ve Ndiaye bunlarda baska takimdan geldi iste.
Geçen haftaki maçı izlemeyen şanslılardansın herhalde?
ilk attığım mesaja odaklan sen
şu maçta modeste olsa ilk yarı 4-0 bitmişti diğer maçları artık siz hesap edinTakımda bitirici adam yok . Şu an takimin en iyi bitiricisi gary ise başkan ve yardımcısı olacak adama sövün ilk . Ilk yarı tahta koy 1 tane atardı ya . Eren falan rezillik , koca kulüpte tek forvet eren ayıptır
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu takımda bitiriciliği yüksek tek adam yok. zorlanmamızın en büyük sebebi bu
Böyle gidersek devre arasına yetişemeyiz, iç sahada her maçı kazanıp deplasmanda rezalet oynayıp yenildiğimiz sürece.devre arasına hasarsız yetişelim bi takıma santrafor alalım, asıl lig ozaman başlayacak
bencil oynuyor, son maçta da aynisini yaptı, maci kaybettik, bugün de az kalsın tökezliyorduk
Bazıları benim gibi başkan kılıklıya laf atar , bazıları hoca takıntılı ona laf atar , kimi futbolculara laf atar . Ortak bir şey varsa bu takımda bitirici bir adamın sayıyla diyorum 1 adamın bile olmaması. Abanacak adam bile yok yazıkşu maçta modeste olsa ilk yarı 4-0 bitmişti diğer maçları artık siz hesap edin
Brumayi mı izlemediniz yoksa 2 yıl geçti diye unuttunuz mu bilmiyorum ama brumanın son patlama yaptığı yıli tekrardan izle derimBruma Gary kadar iyi bir oyuncu degil. Yani gary nin son 2 yildaki performansini gosteremedi Bruma , yanindan bile gecemedi. Leipzig de once oynatiyordu artik yedege cektiler.
Herifi onlar bile gelistiremiyor. Cunku mentalitesi saglam degil.
Ayak tenisi falan oynatıyordur FT hocam. Hasan Şaş ve Ümit Davala da eğleniyordur böylelikle.
Olur mu iyi bir takımımız varmış, şimdi dedi sürprizli başkanAlbayrak konuşuyor yine, geçen hafta nerdeydin???