yav benim anlamadığım penaltı değildi. itiraza rağmen neden var a bakmadı. 1-1 den sonra bursalının eline çarptı itiraza rağmen yine var a bakmadı. penaltıyı çalması lazımdı. kardeş o zaman var niye vaR?

3. maglubiyet yerine beraberlik iyi geldi, ama onumuzdeki haftalar icin tam bir soru işareti Tudor zamaninda yaptiğimiz temponun çeyreğini yapamiyoruz

Liderliği bu haftalık kurtardık ama Malataya'da kaptırmayız inşallah.

Boş takım değilller. Fener'i yenip dışarda Başak ile berabere kaldılar.

sahadaki topçular bizim üzüldüğümüzün yarısı kadar üzülmediğine eminim boşu boşuna kendi canımızı sıkıyoruz ya..

sadece 1-1 den sonra biraz reaksiyon gösterdik bu durumda 1 puan bile iyidir ama maçı arenada oynuyoruz ve rakip ilk galibiyetini geçen hafta almış herşey lehimize ama oynanan oyun tam tersi,dış saha performansımız kötüyken iç sahadaki etkinliğimizide kaybedersek yazık olur transfer dönemine kadar iş işten geçer gol ve asist yapmalarına rağmen belhanda şutlanmalı eren 3.forvet durumuna düşmeli 2 forvet transferi yapılmalı yani sene sonunda şut tabi
bide şu var yapılan transferlerde berbat performans gösteriyor en fazla istediğimiz isim ndiaye geçen seneden çok farklı nerde o tempolu dikine fişek gibi giden adam inşallah devre arasında transfer yapabilirizde ikinci yarı güzel futbol oynarız tabi hocanında kendine gelmesi lazım yuto dinlensin diyosan linnes oynasın bu sadece bir örnek tek sorun o değil tabi..

daha detaylı anlatmaya çalışıp futbol bilgimizi koreltme istersen. Ozan caylakliginin cezasını cekti o kadar. Orada müdehale yerine adamla kossaydı o topu muslera almis oluyordu zaten.
Her hata yapanın hatasını musleraya mal etme huyunuzdan vazgeçin.
Illa kusur arayacaksanız o topun orta sahadan 2 dakikada karşıya gitmesine kusur arayin
Adamla koşsaydı derken ? Adam şut atıyor nasıl koşacak ? Muslera, Ozan'a 1 saniye yaratmış olsaydı dediğiniz olurdu. Benim anlatmaya çalıştığım mesele bu zaten.

Beni asıl endişendiren bu sene takım iç sahada tempo yapamıyor. Geçen sene özellikle Tudor dönemi iç sahada ilk yarıdan maçlar biterdi yüksek tempo ile. İç saha performansı şampiyon yaptı zaten bizi. Bu sene tempo koyamıyor takım maalesef.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3. maglubiyet yerine beraberlik iyi geldi, ama onumuzdeki haftalar icin tam bir soru işareti Tudor zamaninda yaptiğimiz temponun çeyreğini yapamiyoruz
çünkü tudor zamanında şl oynamıyordunoyuncular maç seçmiyordu,gomis vardı iş bitiriyordu. ayrıca tudorun son 5 maçındaki sahadaki bitik adamları da hatırlatırım koşmaya mecalleri yoktu

Buraya kadar iyi geldi bence galibiyet serisi. Seneye iyi bir temizlik lazim bu takima

Bu kadar sakatlık normal değil. Fizik olarak berbat halde takım. Mental olarak da iyi görünmüyoruz. Oyuncuların tamamı geriye gidiyor. Yunus, Muğdat, Linnes gibi adamlara doğru düzgün forma şansı bile gelmiyor. Sadece forvet eksikliği ile bazı şeyler açıklanamaz. Resmen panik atak futbolu oynuyor takım. 20 yaşındaki Ozan takımın en çok topla buluşanı. Bu bile bazı şeyleri anlatmaya yetiyor. Tek teselli rakiplerin de saçma sapan puanlar saçması. Yoksa bu sezon ki görüntü çok ama çok kötü.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yapacak birşey yok kaybettik bu akşam. Milli arada bu oyunculara ne olmuş anlamak zor. Hiç mi çalışmadılar yahu
Galiba

30 dk da 3 sakatlık hayatımda play station dışında görmemiştim. Düngün antreman yapmazsan bunlar olur.

Sadece bu maçta değil sürekli sakatlık haberleri olmaz böyle bir yerde eksiklik var demekki

Bu kadar sakatlık normal değil. Fizik olarak berbat halde takım. Mental olarak da iyi görünmüyoruz. Oyuncuların tamamı geriye gidiyor. Yunus, Muğdat, Linnes gibi adamlara doğru düzgün forma şansı bile gelmiyor. Sadece forvet eksikliği ile bazı şeyler açıklanamaz. Resmen panik atak futbolu oynuyor takım. 20 yaşındaki Ozan takımın en çok topla buluşanı. Bu bile bazı şeyleri anlatmaya yetiyor. Tek teselli rakiplerin de saçma sapan puanlar saçması. Yoksa bu sezon ki görüntü çok ama çok kötü.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yunus bişey yapamazdı bugün,muğdata yeterince şans verilmediğini düşünüyorum ama linnes hocanın 1 numaralı bekii şl için sakladı bence

Adamla koşsaydı derken ? Adam şut atıyor nasıl koşacak ? Muslera, Ozan'a 1 saniye yaratmış olsaydı dediğiniz olurdu. Benim anlatmaya çalıştığım mesele bu zaten.
Yahu dalga mi geçiyorsun herifin ayağına dalmak yerine 2 adım daha atacaktı.

çünkü tudor zamanında şl oynamıyordunoyuncular maç seçmiyordu,gomis vardı iş bitiriyordu. ayrıca tudorun son 5 maçındaki sahadaki bitik adamları da hatırlatırım koşmaya mecalleri yoktu
Tudoru savunmuyorum ama durum bu Cl ml alakasi yok

Son düzenleme:
Ya abi hep unutuyoruz da bu nedir yani bu sahada oynanilan sey futbol mudur
Tac kullanmak icin bile 15sn gidiyor
Bugun kac dk kaldi oyunda top

Daha dakika 15 olmadi ozan 4 defa bunun gotunu kolladi
Ilerde 3 4 tane malca top kaybetti
Ayakta duracak hali yok
Aynen.İlkyarinin en iyisiydi ozan.zaten emre ve onyekuru yok.takim yorgun.üstüne sakatlıklar en kritik bölgelerde oluyo ve takımın düzeni bozuluyo.omerin ve marianonun kac tane hatasini telafi etti...belhanda ve selçuk yokları oynadı.donk oyuna giremedi.ndiaye bile bozuldu.ustune hayalet sinan ve rodrigues ...gelip ozana laf edilmez burda.oyuncu değişikliği yapamadın yahu sakatliklardan.1 puan iyidir hakemin korner uydurmalarına ragmen

Şu revizyon işini iyice abarttılar..hani aralarında fazla fark olmaz anlarımda nagatıma her maç oynar kardeşim.ulan sanki daha önce bu kadar rotasyon yapılırdı.

Fatih terim ne zaman transferse birilerğne danışacak..yeter kardeşim şu takıma aldırdığınız çöplerden gına geldi..
Bılmadan usanmadan almaya devam ediyorlar

Şu takımıntek ilacı doğru transferler.ulan transferde senelrdir şu doğru revizyonu yapamadılar.yemin ederim böyke bir beceriksizlik yok.ama başımızdaki çapsızlar bırakın doğru transferi çok önemli ihtiyaç ıoşan bölgelere transfer yapmayarak mastır yaptılar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt