# Sulley Muntari

Cevap: # Sulleyman Ali Muntari

Selcuk, Muntari ve Forlan gayet iyi olur

Selcuk > Emre

Muntari > Topuz

Forlan > Alex

kafadan fenerden iyi zaten

Rakip Moussa Sissokko, Mohammed Sissokko, Lass Diarra gibi oyuncularla ilgilenirken bizim stopere Ujfalusi ortasahaya Muntari'yi almamız komik olur. Hadi stoperi ucuza kapattınız, kaleye de Victor'u alın ama ortasahaya adam gibi bir adam alın aklımıza soru işareti gelmesin..

İllaki karşılaştıracam ben diyorsan sorun yok tabiki.

Rakip Moussa Sissokko, Mohammed Sissokko, Lass Diarra gibi oyuncularla ilgilenirken bizim stopere Ujfalusi ortasahaya Muntari'yi almamız komik olur. Hadi stoperi ucuza kapattınız, kaleye de Victor'u alın ama ortasahaya adam gibi bir adam alın aklımıza soru işareti gelmesin..

Sadece ilgilenirler.Ordan tek alabilecekleri adam Juventus'lu Sissokho olur.O da zor.

Çok boş bir transfer olur. Muntari geleceğine Cana kalsın daha iyi. Orta sahada eğer sürekli hareketli yarı sahamızda rakibi karşılayacak bir adam istiyorsak Juventuslu Sissoko gibi bir adam almamız lazım. Onun da sakatlık problemi var maalesef keşke bir mucize olsada Cambiasso gelse.

Hocam birisi klasik striker,bitirici.Dİğeri ofansif ortasaha.Son yıllarda bariz ikinci forvet olarak oynasada Alex çıkışı belli,ikisi arasında özellikler açısından büyük farklılıklar var diyeceğim odurki.Yok ben takıma katkıları olarak karşılaştırıyorum vs. diyorsan diyecek bişey yok tabiki,gerçi aksi durumdada diyecek bişey yokta.

Cevap: # Sulley Muntari

merhabalar herkese.birsey sorayım muntari bu kadar kötü olsa abiler bu adama morinho lig+cl'de tüm maçlarda forma verir miydi?ligi şampiyon bitiren takımda selcuk sahin denen kazma oynayabiliyor ve kahraman oluyor.cristian dediğimiz adamdan mı kötü.bence muntari selcuk ve cristianla top diye oynar tsl'de.ama güzel olan su ;baskan öyle bir vizyon yarattıki 1 ayda kallström veya muntari bile alternatif olarak kafamızda düsünülüyor.

Hocam birisi klasik striker,bitirici.Dİğeri ofansif ortasaha.Son yıllarda bariz ikinci forvet olarak oynasada Alex çıkışı belli,ikisi arasında özellikler açısından büyük farklılıklar var diyeceğim odurki.Yok ben takıma katkıları olarak karşılaştırıyorum vs. diyorsan diyecek bişey yok tabiki,gerçi aksi durumdada diyecek bişey yokta.

alex fenerde forlan da uruguay takiminda oyun kurucu olarak oynadi onu kastettim. forlan artik klasik striker degil

Cevap: # Sulley Muntari

merhabalar herkese.birsey sorayım muntari bu kadar kötü olsa abiler bu adama morinho lig+cl'de tüm maçlarda forma verir miydi?ligi şampiyon bitiren takımda selcuk sahin denen kazma oynayabiliyor ve kahraman oluyor.cristian dediğimiz adamdan mı kötü.bence muntari selcuk ve cristianla top diye oynar tsl'de.ama güzel olan su ;baskan öyle bir vizyon yarattıki 1 ayda kallström veya muntari bile alternatif olarak kafamızda düsünülüyor.

Çok kötü bir adam değil zaten Cristian ve S. Ş.'den her türlü daha iyidir ancak bize gereken adam Muntari değil. Mourinho olmayacak adamlardan maksimum verim alabilen bir adam ayrıca o yönde bir kıyas mantıklı değil bana göre. Portsmouth döneminde de izlemediğim bir şey diyemiyorum.

Bizde Uruguay milli takımında oynadığı gibi oynayacağını düşünüyorsun sanırım,ihtimal tabiki ama ben öyle düşünmüyorum.

Bu arada Alex'in geçirdiği evrimin bir kısmını Forlan'da geçirdi haklısın o konuda.

Muntari cok iyi oyuncu . Tam da aradigimiz adamdir yasi da cok degil . Tek handikapi Afrika Uluslar Kupasi'dir . Onun disinda tam aradigimiz tarzda bir oyuncudur . Super bir transfer olur .

Reyes'İ sağa alıp,Elmander'i kulübüye korsak,Orta alanda boşalan yerede iyi bir 10 numara koyarsak,güzel bir 11 olabilir.

bir de ispanya da barselona ve r.madrid hariç tüm takımlar krizde sayılır.atleticodan ujfalusinin yerine ispanyadan alınabilecek çok oyuncu var.muntari içinde herkesin aklına yatan bir örnek değil gördüğüm kadarıyla.ispanyadan baska alternatifler düsünülebilir.valencia bile sadece 9 oyuncusunu satmama kararı almış.ben selcuk ve cristianla kıyaslayacaksak tamam olabilir diyorum.ancak su olay da canımı sıkıyor.bizim yeniden baslangıca ihtiyacı olan futbolculardan ziyade tereddütsüz oynayabilecek, selcukla beraber takımın pas trafiğinde etkili olan birisinin gelmesini daha fazla isterim.muntari mi kallström mü deseler n kallström bir kademe daha iyi geliyor.ama işin aslı her ikisi de evet işte bu dedirtmiyor.bu sezon transfer kafayı yedirtecek bize.cambiasso ismi atıldı ortaya ama sanıyorum o da gelmez.

Geri
Üst Alt