Ecmel Durmaz
Yeni Üye
- 11 Aralık 2008
- 80
- 0
- 1.276
Cevap: # Sulleyman Ali Muntari
Orta sahamıza tam aradığımız adam bence.
Orta sahamıza tam aradığımız adam bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selcuk, Muntari ve Forlan gayet iyi olur
Selcuk > Emre
Muntari > Topuz
Forlan > Alex
kafadan fenerden iyi zaten

Ya defans :sad007:
Forlan-Alex karşılaştırması.![]()
İllaki karşılaştıracam ben diyorsan sorun yok tabiki.
Rakip Moussa Sissokko, Mohammed Sissokko, Lass Diarra gibi oyuncularla ilgilenirken bizim stopere Ujfalusi ortasahaya Muntari'yi almamız komik olur. Hadi stoperi ucuza kapattınız, kaleye de Victor'u alın ama ortasahaya adam gibi bir adam alın aklımıza soru işareti gelmesin..
Hocam birisi klasik striker,bitirici.Dİğeri ofansif ortasaha.Son yıllarda bariz ikinci forvet olarak oynasada Alex çıkışı belli,ikisi arasında özellikler açısından büyük farklılıklar var diyeceğim odurki.Yok ben takıma katkıları olarak karşılaştırıyorum vs. diyorsan diyecek bişey yok tabiki,gerçi aksi durumdada diyecek bişey yokta.
merhabalar herkese.birsey sorayım muntari bu kadar kötü olsa abiler bu adama morinho lig+cl'de tüm maçlarda forma verir miydi?ligi şampiyon bitiren takımda selcuk sahin denen kazma oynayabiliyor ve kahraman oluyor.cristian dediğimiz adamdan mı kötü.bence muntari selcuk ve cristianla top diye oynar tsl'de.ama güzel olan su ;baskan öyle bir vizyon yarattıki 1 ayda kallström veya muntari bile alternatif olarak kafamızda düsünülüyor.