Sinan yine hamle oyuncusu olmalı zor maçlarda zorlanan Linneside yedekte görmeliyiz

Evet Mariano oynasın da Burak,Abdülkadir gibi adamlar içimizden geçsin o bölgeden.Konya'nın kontralarında bile nal toplayan adam bunlara nasıl yetişecek acaba.Yanındaki stoper de Maicon.Burak sola yatık oynadı mı orası kevgire döner artık

aklima sürekli batdalin kacirdigi gol geliyor
o maca benzemez ins

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Batdalın kaçırdığı pozisyonu geçen görmüştüm ne pozisyondu be arkadaş

3 puan en onemlisi!

Ama olmasi ve gonlumuzden gecen Trabzonsporu kendi sahasina degil hatta kendi ceza sahasina kapatip bol gollu Gomisin yine hattrick yaptigi bir gol yagmuru olmasi.
Rakipler bizim puan kayip etmemizi dusunmeleri degil.. kendi maclarinda 3 puani kopara bilecekmiyiz dusuncesini olusturmamiz lazim

Umarım cumartesi günü olmaz bu maç.

pazara verirler bu macı.. gönül ister ki c.tesi olsun ilk oynamak her zaman iyidir abi.
Yok o açıdan bende katılıyorum ama ağabeyimin nişanı var cumartesi akşamı, o sebepten cumartesi olursa izleyemem :asd: Tamamen kişisel sebepten ötürü dedim cumartesi olmasın diye.

bu maç pazar oynanır kesin.

Fiksturumuz zor. Trabzon icerde, besiktas icerde, basaksehir icerde, genclerbirligi deplasmani...

Artik Belhanda ve Feghouli bir sahneye ciksinlar bir zahmet, yoksa isimiz baya zor.

IMG_4253.webp

Ciftlikbank magdurlari icin zarari tazmin etme sansi !

1 yatir 2 al

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu maci totemsiz alamiyorsak yuh yani. 3-4:1 almamiz gerek. Burak atar bir tane bize karsi

[video=youtube_share;OiiOU4sk368]https://youtu.be/OiiOU4sk368[/video]

Sadece su videoyu futbolculara gösterin azıcık gurur karakter kişilik varsa o sahayı dar ederler şu hamsi kafalarda

Bu Uğur'un anasıyla Galatasarayın bir mazisi mi olmuşta acaba bu şerefsiz bu kadar yanıyor?

Bunu saha içerisinde maymun etmek lazım, en kötü maçı olmalı.

Geri
Üst Alt