Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.430
- 91.411
- 5.093
Tekrar söylüyorum.Maça gidecek olanlar,Olcay denilen tinerciye sövmezse taraftarım diye gezinmesin!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abartmayalim istersen. Olcay, Ugur, Trabzon kim de Basaksehir macini seyircisiz oynama riskini goze aliyoruz?Olcay ve Uguru full time baskiya almak gerek kufurlu ve ıslıklı
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Inşallah renkdasim teşekkür ederiz. Kuzene kızdım Nevizadeye gitmek isterdim anca stada yetisecegiz sanırım trafik malum
kazasız belasız gelin inşallah.
Güneşli güzel bir istanbul var bugun.
Tekrar söylüyorum.Maça gidecek olanlar,Olcay denilen tinerciye sövmezse taraftarım diye gezinmesin!
ceza almayalım amanArkadaşlar dersi küfürle değil, skor tabelasındaki skorla verirsiniz.
Takıma odaklanın rakibe değil.
Stat daki küfür, gsc yı bağlamaz.ceza almayalım amanArkadaşlar dersi küfürle değil, skor tabelasındaki skorla verirsiniz.
Takıma odaklanın rakibe değil.
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Stat daki küfür, gsc yı bağlamaz.
Gözünüz kale arkasında olsun ... Oradaki ceza yeme potensyalı yüksekStat daki küfür, gsc yı bağlamaz.
Gsc olarak doğu üstte Keramettin, güney altta ceza işleriyle ben ilgilenicem.
Galibiyete İnanmayan Otobüse Binmesin !!!Kesin galibiyet diyemiyorum. Milli takım dönüşü çekiniyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi