Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.804
- 12.872
- 2.343
Biz neden pazartesi oynuyoruz?
Bjk oynasa bu sefer onlar diyecekti bunu.Bahane yok çat çat vurup geçeceğiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz neden pazartesi oynuyoruz?
Ben hafta içi maçlarına gıcığım. Hele ki pazartesine, cuma bir nebze çekiliyor da yine, pazartesi leş bir gün maç için.Biz neden pazartesi oynuyoruz?
Bjk oynasa bu sefer onlar diyecekti bunu.Bahane yok çat çat vurup geçeceğiz.
Ben hafta içi maçlarına gıcığım. Hele ki pazartesine, cuma bir nebze çekiliyor da yine, pazartesi leş bir gün maç için.
Katılıyorum onun dışında, kazanacağız zaten.
Umarim kutuna bakmadin diye dusunmek istiyorum !!Ben hafta içi maçlarına gıcığım. Hele ki pazartesine, cuma bir nebze çekiliyor da yine, pazartesi leş bir gün maç için.
Bu maçı alırsak şampiyonuz,tekrarlayalım.
Kesinlikle şampiyonluk maçı, bu maçı aldığımız taktirde koparız. Hele ki son düzlüğe girilmiş, Galatasaray şampiyonluk filan vermez Allah'ın izniyle.Ben hafta içi maçlarına gıcığım. Hele ki pazartesine, cuma bir nebze çekiliyor da yine, pazartesi leş bir gün maç için.
Bu maçı alırsak şampiyonuz,tekrarlayalım.
çok rahat olacak ama fiyatları bu kadar yüksek yaparak nefret kazandın gençlerb
benim aldığım bilgi de bilet 160 ama indirmiş olabilirler, uygulama saçma yapacak bir şey yok kendin çekebiliyorsan çekmeye çalışMaç biletleri açılmadı. Stuphubda var passoya düşmedi. Ankara uA 100 tl bilete itiyor ayrıca bilet almak için 30 tl verip havalaanına takım karşılamaya gelmek zorunlu diyor, hayır zaten arabamla gider karşılarım ben takımı böyle bir zorlama yapmalasar.
Serdar ve Sosonun oynamaması gereken maç
Hiçbirşey değilbize geliyor haberNe kadar passoda satışta göremedim
100+
hatta ve hatta 150+