Ben hafta içi maçlarına gıcığım. Hele ki pazartesine, cuma bir nebze çekiliyor da yine, pazartesi leş bir gün maç için.

Katılıyorum onun dışında, kazanacağız zaten.

Bu maçı alırsak şampiyonuz,tekrarlayalım.
Kesinlikle şampiyonluk maçı, bu maçı aldığımız taktirde koparız. Hele ki son düzlüğe girilmiş, Galatasaray şampiyonluk filan vermez Allah'ın izniyle.

1522908199914.webp

çok rahat olacak ama fiyatları bu kadar yüksek yaparak nefret kazandın gençlerb

çok rahat olacak ama fiyatları bu kadar yüksek yaparak nefret kazandın gençlerb

Maç biletleri açılmadı. Stuphubda var passoya düşmedi. Ankara uA 100 tl bilete itiyor ayrıca bilet almak için 30 tl verip havalaanına takım karşılamaya gelmek zorunlu diyor, hayır zaten arabamla gider karşılarım ben takımı böyle bir zorlama yapmalasar.

Maç biletleri açılmadı. Stuphubda var passoya düşmedi. Ankara uA 100 tl bilete itiyor ayrıca bilet almak için 30 tl verip havalaanına takım karşılamaya gelmek zorunlu diyor, hayır zaten arabamla gider karşılarım ben takımı böyle bir zorlama yapmalasar.
benim aldığım bilgi de bilet 160 ama indirmiş olabilirler, uygulama saçma yapacak bir şey yok kendin çekebiliyorsan çekmeye çalış

Jailton ve Ahmet İlhan sakat görünüyor Gençlerde Zekiyi sağ açık oynatıyor son dönemde Ümit Özat

tüm rakiplerin umudu bu macta puan kaybi yasamamiz. yenersek, ki yenmemiz sart, agizlarina küregi vurmus olacagiz. bi daha da kendilerine gelemezler.

Geri
Üst Alt