Belhanda gol atacaktır.

Passoda maç biletleri satışa çıkmış bugün misafir tribün 150 tl ve 90 tl olarak iki ayrı kategori var ancak bilet satışı yok boş koltuk sanırım biletlerin hepsi bitmiş.

Şimdi sorum gençlerbirliği passo kartı başvurusu yapıp gençlerbirliği tribününden maç bileti alıp maç günü tek geçişlik pass kart ile giriş yapabilir miyim bu arada galatasaray passo kartım var.

Diğer bir seçenek UltraAslan'dan birine ağız eğmek olacak ki bu seçeneği son çare olarak düşünmek istiyorum.

Passoda maç biletleri satışa çıkmış bugün misafir tribün 150 tl ve 90 tl olarak iki ayrı kategori var ancak bilet satışı yok boş koltuk sanırım biletlerin hepsi bitmiş.

Şimdi sorum gençlerbirliği passo kartı başvurusu yapıp gençlerbirliği tribününden maç bileti alıp maç günü tek geçişlik pass kart ile giriş yapabilir miyim bu arada galatasaray passo kartım var.

Diğer bir seçenek UltraAslan'dan birine ağız eğmek olacak ki bu seçeneği son çare olarak düşünmek istiyorum.

yemin ederim tam bunu soracaktım bu kadar olur bu maça gitmem lazım bende de Galatasaray passo var.. gençler kartına başvurabiliyormuyuz onu araştırıyordum..

fb deplasmanında oynadığımız oyunu oynarsak fark atarız. gençler ahım şahım bir takım değil sadece göbekten çok iyi atağa çıkıyorlar kaptıkları toplarla. oyunu daraltmaya çalışacaklar bunları yemezsek çok rahat geçer. kilit isim oynarsa fernando olur.

Tabiki olur tek maç lik karta gerek yok akıllı telefona pasolig uygulaması indır yeterli

Alemin Tek Kralı

Bilette var hertürlü
b86596de3fb371e62b7cc586d4bdbcb2.jpg

Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt