- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Belhanda gol atacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atamazsa caps yağmuruna tutarım seni MustafacığımBelhanda gol atacaktır.

Ben artık şut da beklemiyorum fikrimi değiştirdim. Çünkü topa vuramıyor adam yok böyle birşey.Belhanda şut atsın razıyız ne golü
Ben artık şut da beklemiyorum fikrimi değiştirdim. Çünkü vuramıyor adam.
Dalga geçilen Sabri bile bundan daha iyi şut atıyordu. Rezillik.
sent via GSC
Atamazsa caps yağmuruna tutarım seni Mustafacığım
sent via GSC
İşte oda doğru ee nasıl hala gol bekleyen var Can ?
Passoda maç biletleri satışa çıkmış bugün misafir tribün 150 tl ve 90 tl olarak iki ayrı kategori var ancak bilet satışı yok boş koltuk sanırım biletlerin hepsi bitmiş.
Şimdi sorum gençlerbirliği passo kartı başvurusu yapıp gençlerbirliği tribününden maç bileti alıp maç günü tek geçişlik pass kart ile giriş yapabilir miyim bu arada galatasaray passo kartım var.
Diğer bir seçenek UltraAslan'dan birine ağız eğmek olacak ki bu seçeneği son çare olarak düşünmek istiyorum.
Beklenti değil Hidayetçiğim; hissiyat![]()
yer yüzündeki şut çekemeyen tek 10 numara kendisi olabilir.Belhanda şut atsın razıyız ne golü
yer yüzündeki şut çekemeyen tek 10 numara kendisi olabilir.

Tabiki olur tek maç lik karta gerek yok akıllı telefona pasolig uygulaması indır yeterliPassoda maç biletleri satışa çıkmış bugün misafir tribün 150 tl ve 90 tl olarak iki ayrı kategori var ancak bilet satışı yok boş koltuk sanırım biletlerin hepsi bitmiş.
Şimdi sorum gençlerbirliği passo kartı başvurusu yapıp gençlerbirliği tribününden maç bileti alıp maç günü tek geçişlik pass kart ile giriş yapabilir miyim bu arada galatasaray passo kartım var.
Diğer bir seçenek UltraAslan'dan birine ağız eğmek olacak ki bu seçeneği son çare olarak düşünmek istiyorum.