Böyle dirençli takımlara karşı ilk golü bir an önce bulmak önemlidir. Başlama düdüğüyle bam bam bam atak oynamalıyız. Fatih hocam bu işlerin piri zaten ilk gol erken gelirse farka gideriz.

Wallaha ne yalan söyliyeyim bende çekiniyorum bu maçtan. Fener deplasmaninda bile pozitif bir sonuç bekleyen bir ben vardım galiba.

Ama Konya maçı gibi erken bir gol yersek al başına belayı. Bizim oyuncuların kırılgan bir yapısı var zaten baya stressli maç bekliyorum.

Sonuç ne olursa olsun haftaya Başak'ı mutlaka yenmemiz lazım. Ben diğer renkdaslar gibi kader maçı olarak görmüyorum Gençler maçını. Kredimiz var.

Önemli olan o krediyi Başak ve Bjk maçlarına saklamak zaten. Bunu yenersen Başak ve BJK maçlarından birine bir beraberlik hakkı saklamış oluyorsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ulan 2015te bile daha emindim.sneijder vardı,muslera vardı.ondan galiba.yani belhanda,feghouli,gomis,fernando ve marianoya bakınca klasını göstermeliler diyo artık insan.7 hafta kalmıs.

kendinizi şimdi göstermeyeceksiniz ne zaman göstereceksiniz.....rakipleri eze eze şampiyon olalım bu sezon

Gomis bos gecmeyecektir

Takim sampiyonluga kenetlendi,olacak olacak

Arkadaşlar son haftalara girmiş şampiyonluğa öyle bir aç takım var ki sadece takıma güvenelim yeter hocamız da Terim olduğuna göre yarın güzel bir maç izleyebiliriz.

Şunu da unutmamak lazım Ankara'da Gençler deplasmanı yıllarca zor diyorduk bunun en büyük nedeni de yıllarca orta sıra takımı olup sadece 1 puan için çıkmalarıydı ve oyuncular üstünde stres yoktu hatta oyuncu kalitesi olarak belli bir seviyedelerdi fakat şu an o kaliteden eser yok gençlerbirliği hem ofansif hem defansif o kadar problem yaşıyorlar eskiden gençler forveti kontra atak futbolcusu olurdu fakat şu an ellerinden tek forvet var o da yavaş kalıyor.

Taktik belli arkadaşlar şampiyon olacak takım başlama vuruşundan bitiş düdüğüne kadar oyuna hakim olur rakip kapanıyorsa beklerle oyunu açarak rakibi açar rakip açık oynuyorsa hücum silahlarıyla vurur bu kadar basit yarın da böyle olacaktır.

Fernando varken bu takım büyük oynar finalleri de iyi oynar ona güvenelim yarın işi çözecektir

Önemli olan o krediyi Başak ve Bjk maçlarına saklamak zaten. Bunu yenersen Başak ve BJK maçlarından birine bir beraberlik hakkı saklamış oluyorsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben Başakşehiri paramparça ederiz diyorum

5-1in rövanşı alınır başak düşüşte zaten oyun olarak

Ben Başakşehiri paramparça ederiz diyorum

5-1in rövanşı alınır başak düşüşte zaten oyun olarak
Benim de bu maç için ciddi bir beklentim var başakşehir'e karşı ön alan presini iyi yapabiliriz hatta oyuna hakim olacağız başak da kırmızı kartlar çıkar o maç intikam maçı olarak görmek takımı daha güçlü ve diri yapacaktır

Umarım paşa ve sivas maçının tekrarı yaşanmaz.
İlk yarı gol yemeden bir gol bulmalıyız.
Aksi halde her geçen dakika bize şampiyonluğa mal olabilir.
Ankara deplasmanları her zaman zor olmuştur ama bu sefer kazanmamız şart.
Hem rakipleri havaya sokmamak hem de özgüven kaybı yaşamamak adına çok çok önemli.

Umarım pazartesi gecemiz zehir olmaz ve güzel bir galibiyet ile haftaya başlarız.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Benim de bu maç için ciddi bir beklentim var başakşehir'e karşı ön alan presini iyi yapabiliriz hatta oyuna hakim olacağız başak da kırmızı kartlar çıkar o maç intikam maçı olarak görmek takımı daha güçlü ve diri yapacaktır
Aynen gencler veya alanya deplasmanından bir beraberlik bekliyorum...bjk maçı şampiyonluk maçı olur...

Gençlerin oyun anlayışı nasıldır bilemiyorum ama kağıt üstünde zayıf görünen kadroları var ve sıralamadaki yerlerinden ötürü gole yönük oynayacak olmaları bizim için avantaj.Fernandonun dönmesi bana müthiş güven veriyor.zor da olsa kazanabileceğimizi düşünüyorum.Umarım klasik deplasmanlarından farklı olarak ilk dakikadan itibaren topa hakim olup gol için saldırırız.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen gencler veya alanya deplasmanından bir beraberlik bekliyorum...bjk maçı şampiyonluk maçı olur...
Terim varken şampiyonluk yaşamamış oyuncu sayısını düşünürsek ben açıkçası hiç puan kaybı beklemiyorum hatta beşiktaş maçından sonra şampiyonluğu kutlarız

Oyun anlayışı falan beklemeyin yahu iki takim da bam güm oynayacak adamlar iyice dibe girdi her türlü riski alacaklar

Bu staddaki en güzel anım hakanın feneri üçlediği maçtır ne gündü ama:) en kötü anım ise hayrettinin 18 penaltının hepsinde terse yatmasıdır ogün maç gece 1 de bitmişti sanırım eve yürüdük vasıta olmadığından :)

Hakan'ın Fener'i üçlediği maç şu Cumhurbaşkanlığı Kupası Finali değil mi? :D

Terim varken şampiyonluk yaşamamış oyuncu sayısını düşünürsek ben açıkçası hiç puan kaybı beklemiyorum hatta beşiktaş maçından sonra şampiyonluğu kutlarız

Bu maçı alalım,katılıyorum.Şampiyonluk maçı bu maç.Serinin başlangıcı bana göre Trabzon maçı değil bu maç.

2008 e benziyo bu sezon biraz

Bu maçı alalım,katılıyorum.Şampiyonluk maçı bu maç.Serinin başlangıcı bana göre Trabzon maçı değil bu maç.
O seri çoktan başladı özellikle Konyaspor maçında o oluşan yüksek enerji ve sinerji sayesinde bundan sonra takım kolay kolay yıkılmaz eğer o maç yıkılsaydık bambaşka bir durumda olabilirdik ama o maç öyle bir maç oldu ki o enerji sene sonuna kadar yeter de artar :D

Geri
Üst Alt