- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Böyle dirençli takımlara karşı ilk golü bir an önce bulmak önemlidir. Başlama düdüğüyle bam bam bam atak oynamalıyız. Fatih hocam bu işlerin piri zaten ilk gol erken gelirse farka gideriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wallaha ne yalan söyliyeyim bende çekiniyorum bu maçtan. Fener deplasmaninda bile pozitif bir sonuç bekleyen bir ben vardım galiba.
Ama Konya maçı gibi erken bir gol yersek al başına belayı. Bizim oyuncuların kırılgan bir yapısı var zaten baya stressli maç bekliyorum.
Sonuç ne olursa olsun haftaya Başak'ı mutlaka yenmemiz lazım. Ben diğer renkdaslar gibi kader maçı olarak görmüyorum Gençler maçını. Kredimiz var.
Ben Başakşehiri paramparça ederiz diyorumÖnemli olan o krediyi Başak ve Bjk maçlarına saklamak zaten. Bunu yenersen Başak ve BJK maçlarından birine bir beraberlik hakkı saklamış oluyorsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim de bu maç için ciddi bir beklentim var başakşehir'e karşı ön alan presini iyi yapabiliriz hatta oyuna hakim olacağız başak da kırmızı kartlar çıkar o maç intikam maçı olarak görmek takımı daha güçlü ve diri yapacaktırBen Başakşehiri paramparça ederiz diyorum
5-1in rövanşı alınır başak düşüşte zaten oyun olarak
Aynen gencler veya alanya deplasmanından bir beraberlik bekliyorum...bjk maçı şampiyonluk maçı olur...Benim de bu maç için ciddi bir beklentim var başakşehir'e karşı ön alan presini iyi yapabiliriz hatta oyuna hakim olacağız başak da kırmızı kartlar çıkar o maç intikam maçı olarak görmek takımı daha güçlü ve diri yapacaktır
Maçlardan önce alkolü fazla kaçırmandan kaynaklı sanırımÖn görüm. Doğru çıkacak diye bir şey yok. Ama olabilir de.

Terim varken şampiyonluk yaşamamış oyuncu sayısını düşünürsek ben açıkçası hiç puan kaybı beklemiyorum hatta beşiktaş maçından sonra şampiyonluğu kutlarızAynen gencler veya alanya deplasmanından bir beraberlik bekliyorum...bjk maçı şampiyonluk maçı olur...
Maçlardan önce alkolü fazla kaçırmandan kaynaklı sanırım![]()
Bu staddaki en güzel anım hakanın feneri üçlediği maçtır ne gündü amaen kötü anım ise hayrettinin 18 penaltının hepsinde terse yatmasıdır ogün maç gece 1 de bitmişti sanırım eve yürüdük vasıta olmadığından
![]()
Terim varken şampiyonluk yaşamamış oyuncu sayısını düşünürsek ben açıkçası hiç puan kaybı beklemiyorum hatta beşiktaş maçından sonra şampiyonluğu kutlarız
O seri çoktan başladı özellikle Konyaspor maçında o oluşan yüksek enerji ve sinerji sayesinde bundan sonra takım kolay kolay yıkılmaz eğer o maç yıkılsaydık bambaşka bir durumda olabilirdik ama o maç öyle bir maç oldu ki o enerji sene sonuna kadar yeter de artarBu maçı alalım,katılıyorum.Şampiyonluk maçı bu maç.Serinin başlangıcı bana göre Trabzon maçı değil bu maç.