Tamer Tuna babası Şenol'u alsın yanına öyle yedirelim pastayı.

Şampiyon olunca alkol alırmıyız Mustafacım ?

Şampiyonluğun bereketini kaçırmayın ulan müptezeller.Ramazan Ramazan bir de.
.
cca0571ac7d3b5ddc443f877b1d798b5.jpg

Tudor yüzünden 5 yemeseydik oluyorduk. İkili averaj başakta

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tudorun ta.... o gün kovulmalıydı.
Ben östersunds mağlubiyeti sonrası kovulmalı demiştim. Aklıma geldikçe deliriyorum yav o maçta numaralı tribündeydim Nouri şerefsizi gözümün önünde gol sevinci yaptı

İzmirliler başakşehir şampiyonluğu görmek istemez sanırım. Taraftar yanımızda olmalı. Demba ba bugün konya maçında bayağı etkili oynamış hafta ici sakatlansa da oynamasa bizim maçta en korktuğum oyuncu.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beraberliğe oynarsak bu maç bitmez.Kalpten gideriz.çıkıp galibiyet için oynamalı maçı almalıyız.

İzmirliler başakşehir şampiyonluğu görmek istemez sanırım. Taraftar yanımızda olmalı. Demba ba bugün konya maçında bayağı etkili oynamış hafta ici sakatlansa da oynamasa bizim maçta en korktuğum oyuncu.

Ne etkilisi ya, adamin onune top geldi vurda iste. bombok oyuncu

Ne etkilisi ya, adamin onune top geldi vurda iste. bombok oyuncu
Geniş özeti izledim bayağı pozisyon yaratmış çok etkili idi .

Ben östersunds mağlubiyeti sonrası kovulmalı demiştim. Aklıma geldikçe deliriyorum yav o maçta numaralı tribündeydim Nouri şerefsizi gözümün önünde gol sevinci yaptı

zaten o gün nasıl kovulmadı hiç anlamadım. ostersunds nedir ya?

Geri
Üst Alt