- 27 Ocak 2010
- 139.345
- 105.668
- 5.648
Tamer Tuna babası Şenol'u alsın yanına öyle yedirelim pastayı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yenilsekte averajdan sampiyon olmuyoozmu
Tudor yüzünden 5 yemeseydik oluyorduk. İkili averaj başaktayenilsekte averajdan sampiyon olmuyoozmu
tudorun ta.... o gün kovulmalıydı.Tudor yüzünden 5 yemeseydik oluyorduk. İkili averaj başakta
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şampiyon olunca alkol alırmıyız Mustafacım ?İzmir’de İzmir marşı söyleye söyleye şampiyon olmak...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şampiyon olunca alkol alırmıyız Mustafacım ?
Sezon sonunda öncelikle ikili averaja bakılıyor Başakla aynı puanda bitirirsek onlar şampiyon olur fenere karşı genel averajda öndeyizyenilsekte averajdan sampiyon olmuyoozmu
.Şampiyon olunca alkol alırmıyız Mustafacım ?
Şampiyonluğun bereketini kaçırmayın ulan müptezeller.Ramazan Ramazan bir de.
Ben östersunds mağlubiyeti sonrası kovulmalı demiştim. Aklıma geldikçe deliriyorum yav o maçta numaralı tribündeydim Nouri şerefsizi gözümün önünde gol sevinci yaptıtudorun ta.... o gün kovulmalıydı.Tudor yüzünden 5 yemeseydik oluyorduk. İkili averaj başakta
Şampiyon olunca alkol alırmıyız Mustafacım ?İzmir’de İzmir marşı söyleye söyleye şampiyon olmak...
İzmirliler başakşehir şampiyonluğu görmek istemez sanırım. Taraftar yanımızda olmalı. Demba ba bugün konya maçında bayağı etkili oynamış hafta ici sakatlansa da oynamasa bizim maçta en korktuğum oyuncu.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geniş özeti izledim bayağı pozisyon yaratmış çok etkili idi .İzmirliler başakşehir şampiyonluğu görmek istemez sanırım. Taraftar yanımızda olmalı. Demba ba bugün konya maçında bayağı etkili oynamış hafta ici sakatlansa da oynamasa bizim maçta en korktuğum oyuncu.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne etkilisi ya, adamin onune top geldi vurda iste. bombok oyuncu
Ohhh... baya artış olmuş. Galibiyet iki katına çıkmış neredeyse.Ekli dosyayı görüntüle 22125
15 milyon garanti + (2 takımla kalsak bile ) 15 de ordan gelir en az .. sıfır çeksek de 30 milyon cepte 160 milyon lira müthiş müthiş
Şampiyon olunca alkol alırmıyız Mustafacım ?
Şampiyonluğun bereketini kaçırmayın ulan müptezeller.Ramazan Ramazan bir de.
Ben östersunds mağlubiyeti sonrası kovulmalı demiştim. Aklıma geldikçe deliriyorum yav o maçta numaralı tribündeydim Nouri şerefsizi gözümün önünde gol sevinci yaptı
Hangi macta yoktu...Tedirginlik var mı gençler ?