Basaksehir son haftayi da yine cuma günü oynar herhalde.

Yani ben Galatasaray'ı biraz olsun tanıyorsam eğer gider orada istediği sonucu alır, şampiyon olur ve döner. Hakemdi saha olaylarıydı vs... gibi olağan dışı mevzular dönerse onu bilemem. O maçta bir şekilde pislik dönecek onu biliyorum lakin her şeye göğüs gerip şampiyonluğu almak zorundayız. Beraberlik kredimizin olması ise büyük lütuf. Her şey elimizde o yüzden şampiyonluğu aldık gözü ile bakmak istiyorum.

Şaka maka o Gençler maçındaki son saniye golünü yememiş olsak şu an şampiyonluğu kutluyorduk anasını satayım.

Tam kadro olsalarda fark etmezdi ama Poko ve Halil'in olmaması yine de iyidir umarım erken bir golle öne geçeriz ve stresi daha az hissederiz...

Normal bir şampiyonluk maçının Atatürk stadında oynatılmasını istemem nedeni çok basit eğer Atatürk stadı olursa tribünler yarı yarıya olacaktır hatta normal bir maçtan çıkıp Galatasaray / Göztepe gibi bir kupa finali maçı gibi lanse edilecektir. Zaten Atatürk stadında passolig için uygun şartlar da yok en doğrusu Bornova stadında oynamak olacaktır hem de karşı tarafı daha az germiş oluruz sonuçta oraya misafir takım olarak gideceğiz ortam ne kadar az gerilirse o kadar iyi olur

Atatürk stadı diye bir stat yok artık tamamen bitik durumda ve yıkılıyor abartmıyorum mimarlar odasının raporu var bildigin dökülüyor artık betonarme yapı güvenlik yok yani stat denen o beton yıgınında ,yenileyelim dediler filan ama biseye yaramaz anca 0 dan stat yapılmalı ama mevcut halinde icine insan degil koyun it baglasan durmaz son halini icini dısını gördüm

bornova stadı denilen yer tavuk kümesinden hallice zaten stada benzemiyor ama göztepede ne yapsın yeni stadı bitene kadr o kümeste oynuyor mecbur yoksa amatör küme macları anca oynanır velhasıl kelam izmirde stat yok

mariano'mu linnes mi,serdar maicon m-serdar denayer mi-kafamda deli sorular.

Mariano iyilesse bile Linnes oynar bence
Stoperde ise bilemedim, demba’ya karsi hangi ikisini oynatir?
Bana yine Maicon-Denayer yapar gibi geliyor

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

bence herkes bizden önce oynayacaktir biz en son oynariz

araplar son gün reyting kaygısı olsada herkesi aynı gün ve saate koyarlar muhtemelen

Geri
Üst Alt