Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
İki ihtimalin bize yarıyor olması gerçekten de mükemmel ...Şu maçta beraberlik kredisi çok büyük nimet ya. Galibiyet zorunluluğu olsa bu maç stresten bitmezdi valla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki ihtimalin bize yarıyor olması gerçekten de mükemmel ...Şu maçta beraberlik kredisi çok büyük nimet ya. Galibiyet zorunluluğu olsa bu maç stresten bitmezdi valla.
Normal bir şampiyonluk maçının Atatürk stadında oynatılmasını istemem nedeni çok basit eğer Atatürk stadı olursa tribünler yarı yarıya olacaktır hatta normal bir maçtan çıkıp Galatasaray / Göztepe gibi bir kupa finali maçı gibi lanse edilecektir. Zaten Atatürk stadında passolig için uygun şartlar da yok en doğrusu Bornova stadında oynamak olacaktır hem de karşı tarafı daha az germiş oluruz sonuçta oraya misafir takım olarak gideceğiz ortam ne kadar az gerilirse o kadar iyi olur
Kenya düşerse net komik olur mu ne dersin ?Bizi şampiyonluktan ederlerse @Serkan Şafak forumdan banlanmalıdır.
Kenya düşerse net komik olur mu ne dersin ?
Şampiyonluk izmirimizde giderse bir kaç gün gözükme buralarda vallahi SerkanKenya düşerse net komik olur mu ne dersin ?Bizi şampiyonluktan ederlerse @Serkan Şafak forumdan banlanmalıdır.
Muslera gol Yemezse sampiyonuz.
Mariano iyilesse bile Linnes oynar bence
Stoperde ise bilemedim, demba’ya karsi hangi ikisini oynatir?
Bana yine Maicon-Denayer yapar gibi geliyor
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Oynar Malatya maçında tepki olmadıMariano iyilesse bile Linnes oynar bence
Stoperde ise bilemedim, demba’ya karsi hangi ikisini oynatir?
Bana yine Maicon-Denayer yapar gibi geliyor
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Ba baya tepki yiyordu göztepe taraftarından @Serkan Şafak ne diyorsun oynar mı 11 de ?
Doğru dedin ya...Aynı anda oynarız Başak ve fb ile.

Tamer hocam nasıl 1 taktikle cikican maça ?Doğru dedin ya...Aynı anda oynarız Başak ve fb ile.
başak ve fb ile aynı anda (22 ye 11 bile) oynarız..![]()