Bu takım gerektiğinde 10 sene üst üste maç kaybettiği Kadıköyden ihtiyacı olan beraberliği aldı ve şampiyon oldu.
5bin kişilik göztepe deplasmanında da ihtiyacı olanı yada daha fazlasını alarak şampiyon olacaktır.

poko ve halilin olmaması iyi oldu takım icinde en cok it gibi kosan bu ikisiydi

kalecileri iyi ama savunmaları gercekten alanya seviyesinde

Cumartesi yapın da doğum günümüzde şampiyonluk keyfi yaşayalım be

Febe 2 hüsran yaşayabilir yani aynı anda çoook güzel

Kulüp yerinde olsam İzmir Atatürk Stadyumu kimde ise onunla anlaşırım. Maçtan hemen sonra şampiyonluk kutlamasını İzmir'de o statta yaparım ilk olarak. 2 saat sürecek bir organizasyon ardından TT Arena'ya geçeceğiz. Sanırım Karşıyaka'da o stat. Organizasyon için bilet bedelini 50 TL yap %25'ini Karşıyaka'ya ver %25'ini organizasyona harca. Kalanı sende olsun.

Şu maçta beraberlik kredisi çok büyük nimet ya. Galibiyet zorunluluğu olsa bu maç stresten bitmezdi valla.

Cumartesi oynanması lehimize olur tarihimizde çok önemli maçları cumartesi günü zaferle sonuçlandırdık, böyle saçma istatistikleri takip edenler bana hak verecektir :)

Arena'ya dev ekran kurulup maç oradan izlenmeli. Hollanda da böyle bir şey olmuştu sanırım öyle hatırlıyorum. Yönetime sesimizi duyurmalıyız. Antrenmana bile 30 bin kişi gittiyse şampiyonluk maçına 50 bin kişi gider.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatta daha da ileri gidiyorum:

Sampiyon oldugumuzda takdirde o taraftari arenada bekletip, takim direk izmirden arenaya gelir, sampiyonluk sabaha kadar kutlanir. Nasil ama?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Konsantrasyon
Istedigimizi alip sampiyon olacagiz

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

konsantrasyon önemli

maç kazanmadan veya 1 puan almadan hiç kimse kutlama yapmasin

yoksa böyle senaryolar yasanabilir

Normal bir şampiyonluk maçının Atatürk stadında oynatılmasını istemem nedeni çok basit eğer Atatürk stadı olursa tribünler yarı yarıya olacaktır hatta normal bir maçtan çıkıp Galatasaray / Göztepe gibi bir kupa finali maçı gibi lanse edilecektir. Zaten Atatürk stadında passolig için uygun şartlar da yok en doğrusu Bornova stadında oynamak olacaktır hem de karşı tarafı daha az germiş oluruz sonuçta oraya misafir takım olarak gideceğiz ortam ne kadar az gerilirse o kadar iyi olur

Geri
Üst Alt