Şimdiden stres var bu maçı nasıl bitireceğiz ya?

Hakikatten biz 12 Mayıs 2012'deki FB maçını nasıl izledik ve kalp krizi geçirmeden bitirdik? İnsanın aklı almıyor yav.

relax olun.2 güne ben de yokum.

Ben oldukça rahatım siz şimdiden stres olmuşsunuz rahat olun ya koyup geçicez

göztepeyi kanatlardan vurmalıyız.çizgiye inip cezsahasında bizimkileri topla bulusturmalıyız.maç o zaman erkenden çözülür.2 sagbeki de sakat üstelik.

siz 12 mayıs 2012deki maçı nasıl izlediniz harbiden?stres yapması gereken fenerbahce ve basaksehir.çünkü kazanmak zorunda olanlar onlar.

ama biz de kazanmak için oynayacagız tabi.
yasadigim en büyük heyecandi
bu macin onun kadar kritik olmadigi dogru ama yinede bu maci sakin bir sekilde izleyebilecek bir taraftar olamaz bence

ilk 10-15 dakika gol atarsak rahatlama olur. devreyi öne gecmeden kapatirsak baya kötü olur

yasadigim en büyük heyecandi
bu macin onun kadar kritik olmadigi dogru ama yinede bu maci sakin bir sekilde izleyebilecek bir taraftar olamaz bence
sakin izleyecek olanlar vardır.ama taraftarı genel anlamda sakinleştirecek olan rodrigues ve gomis bence.yani golleri erken bulursak bunlarla,feghouli aklıyla oynarsa kıcını kaldırıp kolaylaşabilir işimiz.belhanda için bişey demiyorum.

ilk bizmu oynuyoruz yoksa basak ve fener ile ayni saat'te? ilk bizsek fark atariz.

Hakikatten biz 12 Mayıs 2012'deki FB maçını nasıl izledik ve kalp krizi geçirmeden bitirdik? İnsanın aklı almıyor yav.

O takım insana müthiş bir güven veriyordu. Muslera, Ujfalusi, Melo, Selçuk, Elmander, Eboue hatta Necati, Engin ve Balta'yı bile sayarım. Şimdi güven veren isim olarak Muslera, Yuto ve Fernando dışında biri yok. Defansın göbeğinde patlamaya hazır bombalar var. Belhanda gibi her an saçmalayan 10 numara var, Gomis'in liseli heyecanı var. Var da var yani. Takımı yerin dibine sokmuyorum yanlış anlaşılmasın, Göztepe'yi rahat yeneceğiz. Ama şunu iddia edebilirim: Son maç Kadıköy'de olsaydı bu takım istediğini biraz zor alırdı. 2012 şampiyonluğu çok anlamlı bu yüzden.

O takım insana müthiş bir güven veriyordu. Muslera, Ujfalusi, Melo, Selçuk, Elmander, Eboue hatta Necati, Engin ve Balta'yı bile sayarım. Şimdi güven veren isim olarak Muslera, Yuto ve Fernando dışında biri yok. Defansın göbeğinde patlamaya hazır bombalar var. Belhanda gibi her an saçmalayan 10 numara var, Gomis'in liseli heyecanı var. Var da var yani. Takımı yerin dibine sokmuyorum yanlış anlaşılmasın, Göztepe'yi rahat yeneceğiz. Ama şunu iddia edebilirim: Son maç Kadıköy'de olsaydı bu takım istediğini biraz zor alırdı. 2012 şampiyonluğu çok anlamlı bu yüzden.
o maçta ujfalusi kırmızı yedi(biraz da hakemden ötürü),duran topta arkada bomboş bırakıldı yobo,muslera cıkardı,aydın net bi gol pozisyonundan etti bizi.

Son düzenleme:
Yurtta izliyordum o maçı 2.yarı sürekli odaya çıkıp tuvalete geçip müziği ve suyu son ses açıyordum, hiçbirşey duymadan bitsin maç diye.
Hey gidi hey ne maçtı be kaç defa mekik dokudum, oda ile salon arası.

Durust olmak gerekirse o macta kirmiziyi kismen haksiz goren esasen dia idi . Cunku yaptigi bir faul yoktu , hatali duduge karsi topa vurdu ve ikinci saridan atildi , atilmasi dogruydu ama atilmasina sebep olan hakem karari hataliydi

Rakip 10 kisi kalmisken iki kez ujfa gitti topu saga sola vurdu ve atildi

Haginin finalde atilisina benzer bir seydi , bu iki kirmizinin da allahtan bedeli olmadi , sansli adamlarmis .

Yurtta izliyordum o maçı 2.yarı sürekli odaya çıkıp tuvalete geçip müziği ve suyu son ses açıyordum, hiçbirşey duymadan bitsin maç diye.
Hey gidi hey ne maçtı be kaç defa mekik dokudum, oda ile salon arası.
Ben Ufja kırmızı yedikten sonra sinirlenip ayrılmıştım odadan, şampiyon olduğumuzu tvde altyazı geçtiğinde öğrendim. Kırmızıya cidden çok canım sıkılmıştı çünkü çok gereksizdi.

Ben Ufja kırmızı yedikten sonra sinirlenip ayrılmıştım odadan, şampiyon olduğumuzu tvde altyazı geçtiğinde öğrendim. Kırmızıya cidden çok canım sıkılmıştı çünkü çok gereksizdi.

Belhandanin yaptigina benziyordu , sinirlenir bir olaya karisirsin anlarim

Hatta tam ilhan mansizin chelsea deplasmaninda ofsayt olan iki topa ard arda 5-10 dakika ara ile vurup atilmasina benziyordu

Topu bosluga vurdu sari gordu , 5 dk sonra aynisini yapip atildi

ben buraya maçın harita yorumunu atacagım ama sonra silmeni rica ediyorum abi senden @Alper Altun

4-nisan-2018-carsamba-gunluk-burc-yorumu-ve-astroloji-demet-baltaci-youtube-thumbnail-640x320.jpg

Geri
Üst Alt