4-nisan-2018-carsamba-gunluk-burc-yorumu-ve-astroloji-demet-baltaci-youtube-thumbnail-640x320.jpg
demet hocam iyidir.onlardan ögreniyoruz

eğer sonunda şampiyon olacaksak bütün cektiğimiz eziyetleri öpüp başıma koyarım.

Sakin oynayıp ataklara kalmalıyız, salak gibi defansa kapanıp mac bitmek bilmez.

O maci unutamam unutamiyorum, babam, ben, arkadasim, arkadasimin babasi, onun amcasi benim kendi amcam hepimiz oturma odasinda nasil cildirdik ne guzel bir aksamdi ama.
Daha yasim 17di o zaman yav ne cabuk geciyor seneler a ile baslayan kufur.

2000 yılında 10 kişi kaldığımız UEFA kupası finalini yaşamayanlar gereksiz stres yaşıyor bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fener ve başakşehir’den önce golü bulabilirsek stresi onlara havale eder işi bitiririz.

fener ve başakşehir’den önce golü bulabilirsek stresi onlara havale eder işi bitiririz.

o maçları zerre önemsemeden herkes bu maça konsantre olmalı.onlar ne pok yiyosa yesin

Fatih Terim'den Şampiyonlar Ligi müziği

Cumartesi akşam kazanılan Malatyaspor maçından sonra Fatih Terim’den oyuncularına büyük bir sürpriz vardı. Terim oyuncuları için soyunma odasında Şampiyonlar Ligi müziği çaldırdı. Esprisi ise “belki unutan vardır” şeklinde oldu

:D

o maçları zerre önemsemeden herkes bu maça konsantre olmalı.onlar ne pok yiyosa yesin

İlk golü atalım da büyük şikeci, küçük şikeci takılsınlar. Donk-Belhanda gamsız aslında lehimize olabilir daha iyi performans sergileyebilirler.

2000 yılında 10 kişi kaldığımız UEFA kupası finalini yaşamayanlar gereksiz stres yaşıyor bence

Abi niye gereksiz olsun ya ben hiçbir Galatasaray maçını 4 farkla öne geçmediğimiz sürece rahat izleyemiyorum :asd:

Denedim olmuyor yani stres geçmiyor. Hele şampiyonluk maçında fazla stres yapmadan izlemem imkansız..

Beyler maç oynansın bir an önce ben delirmeye başladım bütün sezonların istatistiklerine bakıyorum. 1990 sezonuna kadar gidebildim şöyle ilginç veriler elde ettim: Galibiyet sayısı en fazla olan mutlaka şampiyon oluyor eşit olan durumlar var ama bu istatistik hiç yanılmamış ve bu sene galibiyet sayısında bize yetişebilen olmayacak 23-20-21 son hafta itibariyle. Ayrıca çok ilginçtir 34 haftalık sistemde 10 maç kayıp yaşadığımız sezonları hep şampiyon bitirmişiz 2 3 sezon vardı hatırladığım kadarıyla 4b 6m var 7b 3m var vs. şu anda da 7m 3b durumundayız.

D6503 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nedense hic heyecan yok bende. Sakin bir şekilde mac gününu bekliyorum

Geri
Üst Alt