- 27 Ocak 2010
- 139.354
- 105.686
- 5.648
Bu ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan şu maç nelere kadir , Feghouli - Belhandanın kefaret oruçlarını hesaplıyor millet
Demba ba'da oruc tutar bide boyle dusun
Verstuurd vanaf mijn LG-H930 met Tapatalk
Teşekkür ederim rdaslarAllah rizasi icin 1 layk
Belhanda ve Feghouli icin oruc tutmasinlar vesaire diye cok yazi okudum, birakinda oruc tutup tutmayacaklarina kendileri karar versinler. Oynatip oynatmama kararida Fatih Terimin olur. 2014 Dünya kupasinda Feghouli nin de bulundugu Cezayir milli takimi, full oruc tutarak 2. tura cikmisti, ikinci turda almanya karsisinda oruclu bir sekilde iyi oynayip kaybetmislerdi. belkide pozitif etki eder bazi oyuncularimizin oruc tutmasi, öyle düsünelim![]()
Sabri reyiz oyuna sonradan girip 90+ kendi kalesine gol atarsa hizmetini tamamlar ve Sow’un intikamını alır.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne güzel olurdu be
Belhanda ve Feghouli icin oruc tutmasinlar vesaire diye cok yazi okudum, birakinda oruc tutup tutmayacaklarina kendileri karar versinler. Oynatip oynatmama kararida Fatih Terimin olur. 2014 Dünya kupasinda Feghouli nin de bulundugu Cezayir milli takimi, full oruc tutarak 2. tura cikmisti, ikinci turda almanya karsisinda oruclu bir sekilde iyi oynayip kaybetmislerdi. belkide pozitif etki eder bazi oyuncularimizin oruc tutmasi, öyle düsünelim![]()
bu arada mac zaten izmir'de oynandigindan oyuncularimiz seferi oluyor, seferilerede oruc tutmak farz degil. illa oruc tutmayin diyorlar ise feghouli, belhanda ve diger oruc tutan oyuncularimiza bu yoldan ikna edilmelidirler![]()
bu arada mac zaten izmir'de oynandigindan oyuncularimiz seferi oluyor, seferilerede oruc tutmak farz degil. illa oruc tutmayin diyorlar ise feghouli, belhanda ve diger oruc tutan oyuncularimiza bu yoldan ikna edilmelidirler![]()
Hocam Adnan Oktar ile bir akrabalık var mı? Şaka yapıyorum kazaya bırakması caizdir.
hocam maçtan 1 2 gün önce izmire geçicekler ama , cumartesi sabah istanbul akşam izmir olsa dediğin doğru olurdu.
Hocam Adnan Oktar ile bir akrabalık var mı? Şaka yapıyorum kazaya bırakması caizdir.
Aman aman Allah korusun.. Forumun ilk üyelerindenim, 2008'de giris yapmistim.. ozamanlar yasim ufak oldugundan gercek ismim ile üye olmustum. Bir kac sene önce isim degistirme firsati vardi forumda(arada sirada yine oluyordur büyük ihtimal ile), soyismimi degistireyim dedim. Aklima soyismi gelmeyince, facebookta ilk gördügüm ünlü kisinin soyisimi yazayim dedim, o kiside maalesef adnan oktar olduhikayesi bu kisaca
![]()

anladım renktaş benim gibi gizleyebilirsin de
değişik milletiz tuhaf takıntılarımız var