Şampiyonluk maçı son haftaya kalıyor ve o günün tarihine bakar mısınız: 19.05

Hakkaten Tanrı Galatasaray'ın almasını istiyor galiba.

Tüyleri diken diken edici o anları tekrar hatırlayalım istedim bu postta:

Cidden 19-05 oluyor ya cumartesi :asd:

19/05 te sampiyon olabilirsek fb de 19/07 de fenerbahceliler gununu on eleme oynayarak kutlar

Sen gözümün nuru,
Adanmış hayatların umudu,
Şanlı Galatasaray...

Koy Göztepe'ye koy,
İnlesin tüm ülke zaferinle,
Şanlı Galatasaray...

truvaya karsı önlem olarak son 3 iç saha maçına gelen taraftarlara bilette öncelik tanımışlar. düşme maçına oynamıyonuz, avrupaya gidemiyonuz. amma kastınız be göztepe.

Şimdi gelelim bu maçın hakemine,

Yarın açıklanmasını beklediğim hakem aşağıdaki isimlerden herhangi biri olmalı artık diye düşünüyorum:

- Halil Umut MELER
- Hüseyin GÖÇEK
- Özgür YANKAYA
- Ümit ÖZTÜRK
- Yaşar Kemal UĞURLU

5 hakem yazdım artık tutturayım şu hakem tahminimi ya...

089E97B4-1AB6-4A7A-BB5F-AAACBCF4FFC4.webp

Trenden inip ziyarete basliyoruz , sorulariniz varsa ilgilenmeye calisiriz

Galibiyet ten gram şüphem yok çok rahat alacağız sivas maçı gibi olabilir yıllar öncesi ayhan 3 tane etmişti Yanilmiyorsam

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

beraberlik bile kesmez bizi. en az 3 farklı galibiyetle söke söke şampiyonluğu almamız lazım.

hakem cuneyt cakir olmasin da kim olursa olsun.

tahminim Halil Umut Meler.

Büyük Galatasaraylı Hüseyin Göçek'i versinler.

sent via GSC

Iki takimin kadrolarina bakiyorum. Bu tarz stresli, buyuk maclari seven futbolcular hep Goztepe tarafinda. Bizimkiler asiri panik, ayaklari titreyecektir.

Onlarda Beto, Reis, Schwechlen, Selcuk, Castro, Tayfur, Ghilas, Ba gibi boyle maclari cok iyi oynayan isimler var.

Kazaniriz diyenler ne dusunuyor bilmiyorum. Maglubiyet kacinilmaz sonumuz.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Malatatya macinda oyuncular kendilerini pek yormadi kendilerini bu maça sakladilar deli gibi basacağiz ilerde göztepe top goremeyicek 1 tane gol sıkıstırdik mi iş biter ama kalp dayanmiyor ya

Geri
Üst Alt