- 30 Kasım 2008
- 9.508
- 3.764
- 1.748
mustafa reyize teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım bu durumun Fenerli olmanla ilgisi yoktur.Günde 20 kere bunu yazmaktan usanmıcan anlaşılan.ASpor’da bir tanesi aynen şu cümleyi kurdu:
“Galatasaray kadrosunu korur ve takviye yaparsa gelecek sene DE şampiyon olur”
Adam şaşırmış mı yoksa rehavete mi sokmak istiyor. 2017-2018 sezonu şampiyonu henüz belli değil. Galatasaray değil. Her yerde herkeste şampiyon Galatasaray havası var!!!
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet. Gevşeme. Şampiyon olduğumuzu söyleyen herkese aynı şeyi yazacağım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umarım bu durumun Fenerli olmanla ilgisi yoktur.
renktaş bizim kulubün sucukçu tayfaya bu kadar prim vermesini anlamıyorum . 8taşta tinerci tayfa neyse sucukçular da onlardan alt kalmıyor.Sucukçunun biriyle deplasman bileti için konuştum, istediği ücret 2000 lira. Eşimle geleceğim 4000, uçak biletini falan koy en az 5000. Ahahahhaha ulen it sana bu parayı vereceğime gider Store'den 500 tane çorap alır Taksim'deki tinercilere dağıtırım daha iyi. Sezon başı vip koltuğa bu kadar para ödemedim ben.
Ama bu rezillikler tamamen kulübün bok yemesi. Şu biletleri adam gibi satışa sunun, ona buna peşkeş çekmeyin.
tam bizim gazeteciler gibi olmuş böyle bir duyum için uğraşmasaydın keşke, zaten bize karşı her maç bir kritik hata(!) oluyor. Lehimize hata 1-2 olunca da ülkede ulusal yas ilan ediliyor.
Muslera
Mariano Maicon Serdar Nago
Fernando Donk
Feghouli Belhanda Rodrigues
Gomiz
Şampiyon olacak kadro yukarıdadır inanmayan varsa kalabalık etmesin.
Suresiz banlanmistim ama affetti admirlerReyiz nerelerdeydin ?