renkdaşlar mecidiyeköy veya civarında sadece gs maçını veren aynı zamanda iftar da yapabileceğimiz bildiğiniz bir mekan var mı?

Mac gunu yaklastikca heyecan artiyor

Takima ve hocaya güvenimiz tam,sampiyonluk icin ne gerekiyorsa yapilacak

Fatih Hocanın motivasyon konuşmasına gerek kalmıyor :asd:

Göztepe yenmek için oynayacağız diyip duruyor bu da duruşları imiş.

Konya ve Kasımpaşa şerefsiz mi? Onlar satacak ve bu çok normalmiş gibi bir algı ile sadece Göztepe sürekli öne sürülüyor.

Öyle diye demedim.Basında bunun haberi yapılıyor Birsel ondan.

tumblr_p8rrgz0QMr1thlh4ho1_1280.jpg

2005-2006 sezonundaki son maç farklıydı. Denizlispor Fenerle 1-1 berabere kalarak aldığı 1 puanla ligde kaldı. Yenilseydi küme düşme durumları vardı.

Şimdi ise Göztepe'nin hiçbir iddaası yok.

Fener ile oynadigimiz final maci kadar rahatim ben. Basimizda Fatih hoca varken bu saatten sonra sampiyonlugu nah alirlar elimizden.

Ilk yarida 2-3 sallar bitiririz.

İlk yarım saatte 3 tane atıp 2.'lik ve UEFA yarışını takip etmek istiyorum Bein Max'ten :)

SON DAKİKA! Galatasaray şampiyon olduğu takdirde pazar günü saat 19:05'te Türk Telekom Stadı'nda taraftarıyla buluşacak. (Fanatik)

Efendiler yarın şampiyonluğu ilan edeceğiz..

Bence yarin cok kolay bir mac olacak neden derseniz. 2017-2018 sezonu mu macla biter. Yani herkes bu mactan sonra tatile gider. Tatilin tadini cikarmak icin Sezonu en güzel sekilde bitirmek istiyor ve buna sadece 90 dakika kaldi. Ne kadar enerji varsa bu mac icin harcanacak. O yüzden 1 sezonun patlamasini yasacagiz.

Skor:

Göztepe 0-4 Galatasaray

Goller:

8‘ Feghouli
17‘Gomis
38 Rodrigues
78‘Fernando

Sezonun en aptalca puan kaybı yaptığımız 2 maçı:

Yine Deplasmanda 1-1 giden maçta 80. dakikada yediğimiz golle Kasımpaşa'ya 2-1 yenildiğimiz maç.
Deplasmanda 0-0 giden maçta 90+1'de yediğimiz golle Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olduğumuz maç.

Bu iki maçtan 1 puan çıkarsaydık şimdi iş bitmişti.

Geri
Üst Alt