Tarık Çamdal, Goran Pandev ve Dzemaili KAP'a Bildirildi

~~~~~~~~~~~Muslera~~~~~~~~~~

~Tarik~~semih~~~Koray~~hakan~

~~~~~~~~melo~~dzemali~~~~~~~

~~pandev~~sneijder~~~~olcan~~~

~~~~~~~~~~~Burak~~~~~~~~~~~

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

One gecince bruma falan girer. Selcugunda aklu basina gelirse oynar cok dinamik bir takim olur bence

Sayılır ama melo kadar yırtıcı değil daha fazla ceza sahasınayakın oynamayı seviyor, melonun da fırsat buldukça ileri çıktığını düşünürsek biraz benzerlik var.en önemli özelliği mermi gibi şutları.ayrıca ön libero olarak da oynayabiliyor ama bence bizde ileri dönük oynar

iPad/Tapatakla

Yekta'nın yerine düşünülüyor bence 3'lü orta saha oynayacağımız maçlarda. Çok net.

8 yabancıdan sneijder melo dışında yedek kalmayacak adam yok. muslerada öyle ama iç sahada sinanı kullanacaktır hoca. bu arada prandelliye alkış geldiğinden beri adamın her kurduğu cümle yaptığı transfer kadro dışıları filan hepsi nokta atış 2 ayda takımın tüm eksiğini gördü 3 yıldır bas bas bağırıyorduk

Pandev en sevinsdigim transfer oldu. Gol atmaktan ziyade ileride top tutan, takimdaki oyunculari daha cok hucuma katan bi oyuncu. Elmander etkisi yapabilecegini dusunuyorum sahsen, ortasahadaki oyuncularin istatistigi artacaktir mutlaka..

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

^^pandev'in emenike ve sow'dan iyi kariyeri var ama su anda hem fb'nin hem diger buyuklerin forvetleri pandevden iyidir

kimse oyle 20-25 gol beklemesin ama 10-12 gol 5-7 assist iyi sayilir

bunlarin fb forvetlerinden iyi olup olmadigi onemli degil zaten, asil soru bu 2 yabanci bize CL'de turu getirirmi?

bence kesinlikle hayir isabetli transfer olduklarini dusunmuyorum ligde katki yaparlar yapmasina ama bana gecen haftadiki oyun + sirf ucuz diye getirdigimiz bu 2 yabanci hem lig hemde CL icin kulup hic umut vermiyor.

cok kotu bir transfer sezonu gecirdik osvaldo campbell alexsong lardan buraya kadar dustuk, tamam uefa kritleri diyecek bazilariniz ama kim dedi sana git tarik camdala 5 mill veya yasine 4 mill ver diye?

^^pandev'in emenike ve sow'dan iyi kariyeri var ama su anda hem fb'nin hem diger buyuklerin forvetleri pandevden iyidir

kimse oyle 20-25 gol beklemesin ama 10-12 gol 5-7 assist iyi sayilir

bunlarin fb forvetlerinden iyi olup olmadigi onemli degil zaten, asil soru bu 2 yabanci bize CL'de turu getirirmi?

bence kesinlikle hayir isabetli transfer olduklarini dusunmuyorum ligde katki yaparlar yapmasina ama bana gecen haftadiki oyun + sirf ucuz diye getirdigimiz bu 2 yabanci hem lig hemde CL icin kulup hic umut vermiyor.

cok kotu bir transfer sezonu gecirdik osvaldo campbell alexsong lardan buraya kadar dustuk, tamam uefa kritleri diyecek bazilariniz ama kim dedi sana git tarik camdala 5 mill veya yasine 4 mill ver diye?

pandev i izlemeyenlerin kendini hemen belli etmesi ne kadar ilginc.

pandev burak i kesip tek santrafor oynamayacak. kanat forvet oynayacak burak a yardimci olacak. roben bile o kadar gol atmiyordur amma gomdunuz pandevi be .. 2 hafta sorna yeter ki snijder i silelim pandev oyansin dersiniz

..............muslera

veysel semih hakan tarik

...melo selcuk dzemaili

.............snijder

........pandev burak

pandev i izlemeyenlerin kendini hemen belli etmesi ne kadar ilginc.

pandev burak i kesip tek santrafor oynamayacak. kanat forvet oynayacak burak a yardimci olacak. roben bile o kadar gol atmiyordur amma gomdunuz pandevi be .. 2 hafta sorna yeter ki snijder i silelim pandev oyansin dersiniz

..............muslera

veysel semih hakan tarik

...melo selcuk dzemaili

.............snijder

........pandev burak

son 2 sezondur sizin interden tanidiginiz pandev belli bir dusus icerisinde

robben karsilastirmasida sacma

pandev katiyen bruma'nin onunu kesmemeli

son 2 sezondur sizin interden tanidiginiz pandev belli bir dusus icerisinde

robben karsilastirmasida sacma

pandev katiyen bruma'nin onunu kesmemeli

dusus degil direk yedek oturuyordu cunku napoli nin forvetinde higuen oynuyor. bizdede direk forvet degil kanat forvet olarak kullanacaz ikinci yarilardada pandev snijderden hangisi kotu ise onun yerine bruma yi oyuna alicaz. bana gore prandelli mukemmle bir plan uzerine takim kurdu

Su anda kimi oynatacagimizi tam olarak kestirememiz bizim bu seneki en buyuk avantajimiz olacak.

Muthis derin bir kadro olduk, uzun yillardir kulubemiz bu kadar iyi degildi.

8 yabancıdan sneijder melo dışında yedek kalmayacak adam yok. muslerada öyle ama iç sahada sinanı kullanacaktır hoca. bu arada prandelliye alkış geldiğinden beri adamın her kurduğu cümle yaptığı transfer kadro dışıları filan hepsi nokta atış 2 ayda takımın tüm eksiğini gördü 3 yıldır bas bas bağırıyorduk

Kaleci öyle zırt pırt değişmez. Muslera bence yeri en garanti oyuncu olmalı.

Oyuncuların isimlerinden çok, yönetimin söylemlerinin tersine hareket etmesini sindiremiyorum

Başarıya aç genç oyuncu alacağız,araştırmalarımız devam ediyor vs söylemlerinde bulunup hepsinin yatlarında tatilde umursamaz tavır göstermelerini sindiremiyorum

Sırf transfer yapmak için son gün aynı takımdan oynamayan iki oyuncuyu paket halinde almalarını kabul edemiyorum.Resmen taraftarla dalga geçilmiştir.

Nasıl ki sen oynatmadığın adamlarını son gün ona buna itelemeye çalışırsan, elin adamı da gelir son gün elindeki düşünmediği adamları sana iteler.

Yönetimin yaptığı tek kelimeyle basiretsizliktir, taraftarla alay etmektir

Kaleci takımın en önemli parçasıdır.Diğer oyuncuların yaptığı hatayı kapatacak biri olur ama kalecinin hatasını kimse kapatamaz.

Eğer hedef şampiyonluk ise kaleci değişmemelidir.

süperligde oynuyon kardeşim ligde forvetlerin iyi olsun yeterli defansı full türk yapsan ne olur zaten standart oyuncular ileri taraf iş yapmalı. her maç demiyorum zaten senede 5-6 maç oynar sinan sakatlık haricinde

Pandev'i tartışmam. Dzemali iyi oyuncudur ama deyip kalıyorum.Bizim defansta iyi bir yabancı merkez defans oyuncusuna ihtiyacımız vardı geriden oyunu okuyabilecek. Ama tercihimizi defansif orta sahadan yana kullandıysak hocamız ya Koray'a ya da Hakan'a çok güveniyor bu konuda. Ya da defansif orta sahalardan birinin defansın merkezine yapıştırıp göbekteki defans oyuncularının kısa pasla onu görmesi istenecek.

Kadromuz derinleşti,bir de 4 Türk oyuncudan kurulu defans bloğuyla nasıl bir performans göstereceğimizi görürsek soru işaretleri de ortadan kalkar. Chedjou'yu daha ziyade Avrupa maçlarında kullanırız, duruma göre ya da kendi isteğiyle ya Ocak ayında ya da Haziran ayında gönderilir.

Koray konusuna gelince eğer fırsat Hakan'a değil de ona verilirse Dortmund'un 7 milyona seneye bizden almamasını umut etmekten başka seçeneğimiz kalmaz eğer parlarsa.

Geri
Üst Alt