Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Birileri foruma ddos filan mı atıyo, yoksa sunucu bazlı sorunlarmı var son 3 4 aydır neredeyse hergün ara ara girmiyor maç günleri sürekli kitlenmeler yaşıyor. Alanının en büyük formu gsc bunlar yakışmıyo valla. Daha iyi bi sunucu masraflı ise biz üyelerde 5 10 birşeylere destek cıkıp yardımcı olabiliriz.

şu soketi doğru takın yaw..... temassızlık var galiba....:ROFLMAO::asd::asd::asd:

reis senin yüzüne nolmuş..

1.webp

Birileri foruma ddos filan mı atıyo, yoksa sunucu bazlı sorunlarmı var son 3 4 aydır neredeyse hergün ara ara girmiyor maç günleri sürekli kitlenmeler yaşıyor. Alanının en büyük formu gsc bunlar yakışmıyo valla. Daha iyi bi sunucu masraflı ise biz üyelerde 5 10 birşeylere destek cıkıp yardımcı olabiliriz.

Evet saldırı alıyor.

Sunucu zaten şu an bile oldukça masraflı ama üyelerden para istemek bir çözüm seçeneği değil.

Evet saldırı alıyor.

Sunucu zaten şu an bile oldukça masraflı ama üyelerden para istemek bir çözüm seçeneği değil.

Üstad cloudflare eklenebilir aslında bi nebze katkısı olabiliyor. Yok ben öyle direk para verme değilde bi bağış yeri filan açılsa en azından durumu olan üyeler 5 10 birşeyler atıp yardımcı olabilirdik. Ama en baba sunucuyada yaparlar bu şerefsizliği o yüzden cloudflare iyi bi secenek olabilir.

Üstad cloudflare eklenebilir aslında bi nebze katkısı olabiliyor. Yok ben öyle direk para verme değilde bi bağış yeri filan açılsa en azından durumu olan üyeler 5 10 birşeyler atıp yardımcı olabilirdik. Ama en baba sunucuyada yaparlar bu şerefsizliği o yüzden cloudflare iyi bi secenek olabilir.

Benim niyetim GSC temalı ürünler yapılıp satmak yönündeydi hem reklam olur vs. diye belki onu uygulayabiliriz.

Onun dışında destek vermek isteyen ve geri çevrilmeyen bazı kişiler geçmişte biraz can sıkmıştı, o yüzden o tarz bir yöntem istenmiyor.

Her bir kullanıcı için sunucuya giden istek de çok fazla.

Genel olarak belki bunlarla tek tek uğraşmak zor ama mesela çevrim içi giriş de ana sayfada görünen profil resimleri görüntü olarak güzel olsa da her biri ayrı istek yolluyor. (HTTP Request)

2018-08-17 15-26-17 ekran görüntüsü.webp

Her bir kullanıcı için sunucuya giden istek de çok fazla.

Genel olarak belki bunlarla tek tek uğraşmak zor ama mesela çevrim içi giriş de ana sayfada görünen profil resimleri görüntü olarak güzel olsa da her biri ayrı istek yolluyor. (HTTP Request)

Ekli dosyayı görüntüle 27024

Kasmaya o mu neden oluyor reis ? Eğer öyleyse o kısmı kapatayım mı

İşaretlediğim küçük resimler sunucuyu yavaşlatır seni etkilemez, ama iki taralı hem sunucu hem de senin tarayıcını 30 sn. de yenile bölümü etkileyebilir istersen 30 sn. de yenilemeyi kapatabilirsin ama bilgisayarın çok yavaş değilse bir tek ondan sorun yaşamazsın çok da gerekli değil.

Kasmaya o mu neden oluyor reis ? Eğer öyleyse o kısmı kapatayım mı

İşaretlediğim küçük resimler sunucuyu yavaşlatır seni etkilemez, ama iki taralı hem sunucu hem de senin tarayıcını 30 sn. de yenile bölümü etkileyebilir istersen 30 sn. de yenilemeyi kapatabilirsin ama bilgisayarın çok yavaş değilse bir tek ondan sorun yaşamazsın çok da gerekli değil.

dediğin gibi yenileme süresini kapatabiliriz. görselleri ve temayı hafifletebiliriz. hatta üyelik silme işlemine bile gidebilir özellikle yasaklıları

Bir kullanıcı foruma ana sayfadan giriş yaptığında orada gördüğün her arklı resim için sunucuya tek tek istek gidiyor, yani binen yükü ve tasarrufu sen düşün.

https://www.gscimbom.com/data/avatars/s/22/22745.jpg?1534398226

https://www.gscimbom.com/data/avatars/s/9/9893.jpg?1524337167

https://www.gscimbom.com/data/avatars/s/5/5083.jpg?1521836072

https://www.gscimbom.com/data/avatars/s/8/8781.jpg?1532029666

2018-08-17 15-57-01 ekran görüntüsü.webp

dediğin gibi yenileme süresini kapatabiliriz. görselleri ve temayı hafifletebiliriz. hatta üyelik silme işlemine bile gidebilir özellikle yasaklıları

Son düzenleme:

sana uydum, site ayarlarından flashı ve javayı engelle dedim ve her şey bozuldu.. konu hakkında hiç fikrin yoksa niye üyeleri yanlış yönlendiriyorsun be güzel kardeşim :(

Estağfurullah kimseyi yanlış yönlendirmek haddimize değil istersen daha fazla teknik bilgi de ekleyeyim buraya ama senin sorununa çözüm olmaz istersen özelden flash ve java ile ilgili sorununa bakalım, çünkü fikrin yok sözleri hoş olmadı (konu amacından çıkmasın)

sana uydum, site ayarlarından flashı ve javayı engelle dedim ve her şey bozuldu.. konu hakkında hiç fikrin yoksa niye üyeleri yanlış yönlendiriyorsun be güzel kardeşim :(

m.saylak adminimizi tebrik ediyorum cok güzel bir yonetim sergiliyor

Benim niyetim GSC temalı ürünler yapılıp satmak yönündeydi hem reklam olur vs. diye belki onu uygulayabiliriz.

Onun dışında destek vermek isteyen ve geri çevrilmeyen bazı kişiler geçmişte biraz can sıkmıştı, o yüzden o tarz bir yöntem istenmiyor.

“Para ödüyorum bana da mı” muhabbeti mi oldu?

Harbi yav anonim bağış açılsın, buraya bağışta bulunduğunu ima eden veya bunu koz olarak kullanmaya çalışan kim olursa banlansın sorun da çözülsün çünkü bu iş çözülmeyecek gibi gerçi para ile de çözülecekse buradan karşılanabilecek bir meblağ mı bir fikrim yok ancak başka da alternatif gelmiyor aklıma çok can sıkıcı oluyor ister istemez.

Şu sorun çözülmüştü ama tekrar hortlamış sanırım; mouse ile seçtiğimiz yazı direk alıntıya gidiyor, aslında sadece okumak için sürüklüyorum bıraktığımda alıntı oluyor maalesef ve aşağı atıyor.

Son düzenleme:
Haaa bende diyorum önerilere rağmen nede bağış işini değerlenrmiyorlar... Hiç o açıdan düşünmemiştim.

Geri
Üst Alt