Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

anlayamadım biraz açar mısın
Saygideger bir abimiz forumda muhtemel transferlerimiz hakkinda ucak bilgisi verdi. Biri'de twitter'da bu bilgi'yi kullandi. Tepkilerden sonra isim verdi.

Forum'u uye olmiyanlara kapatmanin, dogru oldugunu dusunuyorum. Sonucta herkes Hayri cinderella disinda kendi ismini kullaniyor.

problem yasiyabiliriz, ayni THY'de calisip ucak bilgisi veren abimiz gibi.

Saygideger bir abimiz forumda muhtemel transferlerimiz hakkinda ucak bilgisi verdi. Biri'de twitter'da bu bilgi'yi kullandi. Tepkilerden sonra isim verdi.

Forum'u uye olmiyanlara kapatmanin, dogru oldugunu dusunuyorum. Sonucta herkes Hayri cinderella disinda kendi ismini kullaniyor.

problem yasiyabiliriz, ayni THY'de calisip ucak bilgisi veren abimiz gibi.
twiterda cıkan ucak bilgisi burdan mı yayıldı yani?
ona yapacak bişe yok malesef foruma üye olmayıp takip eden kişileri yok sayamayız. özellikle transfer nöbeti baslığında. zaten üye olmayan kişilerin görüntüleyemeyeceği alanlarımız mevcut lakin dediğim gibi nöbeti oraya taşımak gibi bişey söz konusu değil.

Forumda yoğunluk olduğu için Top10 yenileme süresi 120 saniye arkadaşlar.O yüzden isteyenler top10'un altında yazan "şimdi yenile" seçeneğine tıklayıp elle yenileyerek güncel başlıkları görebilir.

Ekran Alıntısı.webp

Forum baya yavaş.
Maç, Kap, Transfer gibi husus da 100% kitlenir.

Önlem almak şart

Anlaşılan forumda ciddi düzeltmelerin artık kaçınılmaz gerekliliği için ikide birde dizlerinin üstüne çökmesi yeterli olmayacak..

Kalp krizinden yoğun bakıma girse bile nefes alsın yeter mantığı burada da devam edecek korkarım...
Bakalım O ZAMAN geldiğinde, krizden nekahate ulaşacak gücü kalacak mı ?

GSC App'de sürekli şu like attı, bu like attı diye bildirim geliyor. Hepsi de daha önce atılmış ve zaten kontrol ettiğim bildirimler; ama yeni gelmiş gibi tekrar tekrar geliyor.

Aslında şikayet değil de tam olarak, forumda gereksiz bi hantallık var gibi. Görsele çok fazla önem verilmiş ,güzel görünüyor gerçekten ama daha minimalist bi tema uygun olabilir. İyi forumlar herkese.

:D transfer nöbetinde arkadaşın birisi ana avrat,kıç baş bariz küfür etmişti.Raporladım ben de ama şimdi baktım 1 gün bile ceza yememiş.Yönetimdeki arkadaşlar bu hususta bu kadar göz yummayın yoksa forum küfürhaneye dönecek.Tamam en üst limitten ceza vermeyin de az da olsa birşey verin.Yani gergin olan gitsin biraz hava alsın tekrar geri gelir maç günü.Ben yönetime yardımcı olmak için raporladım o kadar mesaj arasından gözden kaçabilir diye ama bu kadar galiz küfürlerin cezasız kalmasına da şaşırdım

Geri
Üst Alt