Burak Bahadur
Parçalı Üye
- 3 Eylül 2012
- 3.498
- 617
- 1.233
Yok yok aynı tarife.Milli aradan sonra myc vereyim istersen?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yok aynı tarife.Milli aradan sonra myc vereyim istersen?

Iyi ya, ben bu reklam cilesinin girdigim yanlis sitelerden dolayi sadece bende oldugunu saniyordum. Yok buyutucu yok geciktirici yok Bangkok'ta 3 gun 3 gece her yer reklam
Ben, bir arkadas icin bakinmistimgoogle reklamları google aramalarına göre kullanıcının ilgisinin veya ihtiyacı olana göre listelenir.
üzdün![]()
Çok hafif bir yavaşlık var gibi benden mi genel mi bilemedim.
Duymamıs olalım ustad bunuÇok hafif bir yavaşlık var gibi benden mi genel mi bilemedim.
Ben de sürekli sağ altta reklamlarda cigolo siteleri çıkıyordu.Bugunse bu sorun geçmiş görüküyor.
Teşekkürlerimle.
Soyismi nin hakkını veren 1 üye. Helal rtas.Ben de sürekli sağ altta reklamlarda cigolo siteleri çıkıyordu.Bugunse bu sorun geçmiş görüküyor.
Teşekkürlerimle.
Tokmaklamak senin işin ustadBen de sürekli sağ altta reklamlarda cigolo siteleri çıkıyordu.Bugunse bu sorun geçmiş görüküyor.
Teşekkürlerimle.
Msn donemlerinde erotik siteli linkleri gorunce heyecanla tiklayip pcye virus bulastirmisligin varmi ustad seninde?Bende İslami evlilik sitesi çıkıyor, google'ın nasıl bir algoritması var çözemedim hangi aramalarıma istinaden ilgimi çekeceğini düşündü acaba.
Saplamakta senin işinTokmaklamak senin işin ustad
Pc ye defalarca format atmışsındır ona eminimMsn donemlerinde erotik siteli linkleri gorunce heyecanla tiklayip pcye virus bulastirmisligin varmi ustad seninde?
kimbilir hangi sitelere ne amaçla giriyordunBende İslami evlilik sitesi çıkıyor, google'ın nasıl bir algoritması var çözemedim hangi aramalarıma istinaden ilgimi çekeceğini düşündü acaba.