Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Iyi ya, ben bu reklam cilesinin girdigim yanlis sitelerden dolayi sadece bende oldugunu saniyordum. Yok buyutucu yok geciktirici yok Bangkok'ta 3 gun 3 gece her yer reklam

Iyi ya, ben bu reklam cilesinin girdigim yanlis sitelerden dolayi sadece bende oldugunu saniyordum. Yok buyutucu yok geciktirici yok Bangkok'ta 3 gun 3 gece her yer reklam

google reklamları google aramalarına göre kullanıcının ilgisinin veya ihtiyacı olana göre listelenir.
üzdün :(

Mobilde reklamı kapatmak biraz sıkıntılı. İlk basışta kapanmıyor.

Çok hafif bir yavaşlık var gibi benden mi genel mi bilemedim.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle kusura bakmayın kısa süreli bir yoğunluğum var o yüzden sizleri bilgilendirme konusunda ihmal ettim.

Yaklaşık bir haftadır anlık database hataları aldığımız için sunucuda bir değişiklik yaptık. Bu yüzden düne kadar forum kapalı kaldı işlemlerin tamamlanması için. Yaşanan yavaşlıkta bu sebeplerden dolayıydı şu an bir problem yoktur zaten.

Ek olarak küçük bir veri kaybı yaşandığı doğru. Bugün için atılan mesajlar ve açılan konuların bir kısmı maalesef gitti (sadece bugünlük ve kısa süreli) o da bu taşıma işlemleriyle alakalı oluşan bir durumdan dolayıydı ve düzeltildi. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben de sürekli sağ altta reklamlarda cigolo siteleri çıkıyordu.Bugunse bu sorun geçmiş görüküyor.
Teşekkürlerimle.

Bende İslami evlilik sitesi çıkıyor, google'ın nasıl bir algoritması var çözemedim hangi aramalarıma istinaden ilgimi çekeceğini düşündü acaba.

Bende İslami evlilik sitesi çıkıyor, google'ın nasıl bir algoritması var çözemedim hangi aramalarıma istinaden ilgimi çekeceğini düşündü acaba.

Benimde onume bu cikti az once :D
Screenshot_20181114-203101.webp

Geri
Üst Alt