Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
@Danyal Artemis2 saattir mesajım onaylanmadı benden daha sonra üye olanlar var üyeliği aktifleştirilen benim neden aktif olmuyor üyeliğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Danyal Artemis2 saattir mesajım onaylanmadı benden daha sonra üye olanlar var üyeliği aktifleştirilen benim neden aktif olmuyor üyeliğim
onayladım hesabınızı artık onaya düşmeyecek.2 saattir mesajım onaylanmadı benden daha sonra üye olanlar var üyeliği aktifleştirilen benim neden aktif olmuyor üyeliğim
onayladım hesabınızı artık onaya düşmeyecek.
Rica ederim.çok teşekkürler
İyi yaptın Danyal. Beni iyikin dinledin ya...Suat foruma nitelik katacaktır.onayladım hesabınızı artık onaya düşmeyecek.
Suatı alınca seni gözden çıkardık Arif.İyi yaptın Danyal. Beni iyikin dinledin ya...Suat foruma nitelik katacaktır.
Emre Mor mıyım da beni son dakika satıyorsunuz ?!Suatı alınca seni gözden çıkardık Arif.
son dk satıldığını nerden çıkardın kalemini çoktan kırdık arif, adımlarına dikkat etEmre Mor mıyım da beni son dakika satıyorsunuz ?!
@Danyal ArtemisBildirimler menüsünde "like" lanan mesaj ımızın linki kaldırıldı mı? Alıntılananların linki çalışıyor ama "like" lananlar yok.
sunucuyla alakası sorunlar vardı bakım vs. onlarla alakalıdır düzelir kısa zamanda.Bildirimler menüsünde "like" lanan mesaj ımızın linki kaldırıldı mı? Alıntılananların linki çalışıyor ama "like" lananlar yok.
Siz Danyal'a bakmayın arkadaşlar tamamen uyduruyor ancak kısa sürede like problemi halledilecek.sunucuyla alakası sorunlar vardı bakım vs. onlarla alakalıdır düzelir kısa zamanda.
Alakali mi degil mi net olalimsunucuyla alakası sorunlar vardı bakım vs. onlarla alakalıdır düzelir kısa zamanda.
sgSiz Danyal'a bakmayın arkadaşlar tamamen uyduruyor ancak kısa sürede like problemi halledilecek.
Kiralık oyuncular bölümümüz güncel değil hadi mitroglou gibi isimlerin kiralık sözleşmeleri bittiğinde bizden ayrılacaklar da Maicon filan da yazmıyor bilginiz olsun