Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Yorum formuna karakterleri Türkçeye çevirme opsiyonu eklerseniz çok çok ama çok iyi olur.
Тam ne demek istediğimi alttaki resimlerde görebilirsiniz :

1598981311606.png
1598981359341.png

Şu sitede Online Turkish Deasciifier - Deasciifier.com chrome eklentisi olsada, biraz zahmetli iş.

Tam olarak nedenini anlamadım
Aramızda Türkçe klavyesi olmayanlar, ya da kullanmayanlar var. Göçmenler, Almancılar fln.
Ben mesela Bulgaristan göçmeniyim, hiç Türkçe klavye kullanmadım, kullanamıyorum... zor geliyor.
Almanyada olsamda sadece ingilizce kullanıyorum çünkü ingilizceye alışmışım.
Forumda çoğu zaman şu chrome eklentisini kullanıyorum ama baya zahmetli iş.
Tabiki sadece bir kişi için yapılması doğru değil.

Aramızda Türkçe klavyesi olmayanlar, ya da kullanmayanlar var. Göçmenler, Almancılar fln.
Ben mesela Bulgaristan göçmeniyim, hiç Türkçe klavye kullanmadım, kullanamıyorum... zor geliyor.
Almanyada olsamda sadece ingilizce kullanıyorum çünkü ingilizceye alışmışım.
Forumda çoğu zaman şu chrome eklentisini kullanıyorum ama baya zahmetli iş.
Tabiki sadece bir kişi için yapılması doğru değil.
Bu yapılsa bile kullanımın pek aktif olacağını şahsen düşünmüyorum. Genellikle yazıp geçen bi milletiz ki çoğu insan noktalamalara bile dikkat etmiyor kaldı ki karakterlere dikkat edilsin.

Bu yapılsa bile kullanımın pek aktif olacağını şahsen düşünmüyorum. Genellikle yazıp geçen bi milletiz ki çoğu insan noktalamalara bile dikkat etmiyor kaldı ki karakterlere dikkat edilsin.
Belkide haklısınız.. ama diğer tarftan bu -> sekil yazmak goze hic de hos gelmiyor

Üyelere kendi mesajlarını silme yetkisi verilirse güzel olur. Mouse aptallaştığı için gitmedi diye bir kez daha basıp sürekli aynı mesajı 2 kez yolluyorum. Silemeyince de öyle boş boş duruyor mesaj. Arz ederim.

Geri
Üst Alt