- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Ilk defa böyle bir şey oldu
Mesajımı başlığa gönderdim ama ana sayfada gözükmüyor son mesajlar kısmında
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk defa böyle bir şey oldu
ChromeHangi tarayıcıyı kullanıyorsun ?
Chrome
Çerez işe yaramadı yoldayım eve geçince denerimYandex ya da Opera'yı yükleyip denesene bi
ünsalla cok takılıyorsan olabilirIlk defa böyle bir şey oldu
Ünsalla ne ilgisi var ki üstatünsalla cok takılıyorsan olabilir
Düzeldi mi?Ünsalla ne ilgisi var ki üstat
Hala düzelmedi maalesefDüzeldi mi?
Opera yükledim ama sorun devam etmekte üstatYandex ya da Opera'yı yükleyip denesene bi
Konu açıkken sağ üstte takibi bırak yazısıyla ilgili mi bu sorun?Üstte sayfa numaralarının olduğu hizanın en sağında bi takibi bırak butonu olacak.Sende ne yazıyo o konuda renktaş?Opera yükledim ama sorun devam etmekte üstat
Opera yükledim ama sorun devam etmekte üstat
Öyleymiş vallahiKonuyu açan yok say listesinde olabilir mi ?
Tam olarak nedenini anlamadımYorum formuna karakterleri Türkçeye çevirme opsiyonu eklerseniz çok çok ama çok iyi olur.
Тam ne demek istediğimi altta görebilirsiniz :
Ekli dosyayı görüntüle 91797Ekli dosyayı görüntüle 91798
Şu sitede Online Turkish Deasciifier - Deasciifier.com chrome eklentisi olsada, biraz zahmetli iş.
Aramızda Türkçe klavyesi olmayanlar, ya da kullanmayanlar var. Göçmenler, Almancılar fln.Tam olarak nedenini anlamadım
Bu yapılsa bile kullanımın pek aktif olacağını şahsen düşünmüyorum. Genellikle yazıp geçen bi milletiz ki çoğu insan noktalamalara bile dikkat etmiyor kaldı ki karakterlere dikkat edilsin.Aramızda Türkçe klavyesi olmayanlar, ya da kullanmayanlar var. Göçmenler, Almancılar fln.
Ben mesela Bulgaristan göçmeniyim, hiç Türkçe klavye kullanmadım, kullanamıyorum... zor geliyor.
Almanyada olsamda sadece ingilizce kullanıyorum çünkü ingilizceye alışmışım.
Forumda çoğu zaman şu chrome eklentisini kullanıyorum ama baya zahmetli iş.
Tabiki sadece bir kişi için yapılması doğru değil.
Belkide haklısınız.. ama diğer tarftan bu -> sekil yazmak goze hic de hos gelmiyorBu yapılsa bile kullanımın pek aktif olacağını şahsen düşünmüyorum. Genellikle yazıp geçen bi milletiz ki çoğu insan noktalamalara bile dikkat etmiyor kaldı ki karakterlere dikkat edilsin.
BU konudan özel hayatımda da oldukça muzdaribim emin labilirsiniz. Yapılırsa çok sevinirim amaBelkide haklısınız.. ama diğer tarftan bu -> sekil yazmak goze hic de hos gelmiyor
tebriklerBU konudan özel hayatımda da oldukça muzdaribim emin labilirsiniz. Yapılırsa çok sevinirim ama