Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.292
- 23.099
- 2.228
Kızgın emoji koyulabilir like butonuna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizden kaynakli bir durum degil, cezali degildin cunku.2 gün önce ve bugün bir süre foruma yazamadım neden kaynaklanıyor bu ? Ceza yemiş gibi engellenmiş görünüyodum hiçbir sayfaya yazamadım sonra kendiliğinden düzeldi.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizden kaynakli bir durum degil, cezali degildin cunku.
Ilk defa boyle birseyi senden duyum. Cerezleri temizleyip oyle bir bakmak lazim onumuzdeki gunlerde yine ayni problem olusuyor mu diye. Yine tekrarlarsa ayni problem, bu defa uygulamayi yeniden ayarlayip bir de oyle bakmak lazim.Evet zaten 1-2 saat böyle sorun olup kendiliğinden düzeliyor. Acaba uygulamadan kaynaklı olabilir mi malum twitter paylaşımları da açılmıyor hala
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ilk defa boyle birseyi senden duyum. Cerezleri temizleyip oyle bir bakmak lazim onumuzdeki gunlerde yine ayni problem olusuyor mu diye. Yine tekrarlarsa ayni problem, bu defa uygulamayi yeniden ayarlayip bir de oyle bakmak lazim.
bende de aynı sorun varEmojilerde sorun var yada sadece bende öyle.
evet skandalEmojilerde sorun var yada sadece bende öyle.
Emojilerde sorun var yada sadece bende öyle.
Ah vBulletin gözünü seveyim Alper reis. Dönüş şansımız yok mu kendisine ? Hostu çok yoruyor demiştiniz sanırım basit bir tema çok yormaz herhalde. Baya gerilerde kaldım takip etmiyorum bu konuları ancak kendini ıspatlamış bir forum yazılımı. Olmaz mı ?Evet kac gundur teknik bir problem var, ilgilenecegiz..
Eskiye dönme gibi bir durum olamaz bu saatten sonra ama Emrah yeni bir tema üzerinde çalışıyor lakin son zamanlarda özel hayatında çok yoğun olduğu için şuan hangi aşamada bilemiyorumAh vBulletin gözünü seveyim Alper reis. Dönüş şansımız yok mu kendisine ? Hostu çok yoruyor demiştiniz sanırım basit bir tema çok yormaz herhalde. Baya gerilerde kaldım takip etmiyorum bu konuları ancak kendini ıspatlamış bir forum yazılımı. Olmaz mı ?![]()
3 mesaj yukarı dabazı emojileri ? olarak görüyorum.
müstehcen emojiler sansurleniyor mu?
Daha erken gibi, sanırım açılır zamanı geldiğindeGenel secim icin baslik acilsa mi ki ? 14 Mayis 2023 kesinlesmis sanirsam.
Daha erken gibi, sanırım açılır zamanı geldiğinde