- 3 Temmuz 2012
- 134.081
- 80.890
- 5.198
30 bin msj daha atman lazımBeni Galatasaray efendisi ya da gsc efsanesi yaparsanız sevinirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 bin msj daha atman lazımBeni Galatasaray efendisi ya da gsc efsanesi yaparsanız sevinirim
Efendisin ama Gsli değilsin maalesef rdaşım.Beni Galatasaray efendisi ya da gsc efsanesi yaparsanız sevinirim
14 sene oldu ya : (Efendisin ama Gsli değilsin maalesef rdaşım.
Gscsin ama efsane de değilsin. Üzgünüm :/
21 tane banın var rdaşım. Ben de 14 senedir burdayım 3 banım var. Şimdi sana efendilik rütbesi versek benim efendiliğimi tanımlayacak rütbe bulamayız. Hak mı reva mı?14 sene oldu ya : (
Ben 21 ban almadım, verdiler. Kader mahkumuyum21 tane banın var rdaşım. Ben de 14 senedir burdayım 3 banım var. Şimdi sana efendilik rütbesi versek benim efendiliğimi tanımlayacak rütbe bulamayız. Hak mı reva mı?
Zehra gunesi rahat bırakırsanBen 21 ban almadım, verdiler. Kader mahkumuyum![]()
Kimi?Zehra gunesi rahat bırakırsan
rütbeler gelir
forumda kerem yazman yasak dostum bu saatten sonra hatırlatayımkerem aktürkoglu'nun konusundan "hater" sebebiyle bi kac hafta önce uzaklastirildim
dün ne kadar hakli oldugum ortaya cikti sanirim, hater degil elestirmenim ve dün kacirdigi goller akla hizmet degil
bu sebepten dolayi uzaklastirilmanin kaldirilmasini talep ediyorum
tesekkürler
harry potter mi yazayim kenksforumda kerem yazman yasak dostum bu saatten sonra hatırlatayım
icardinin kaçırdığı gollere heyecan yaptı, kerem'e gelince asalım keselim.kerem aktürkoglu'nun konusundan "hater" sebebiyle bi kac hafta önce uzaklastirildim
dün ne kadar hakli oldugum ortaya cikti sanirim, hater degil elestirmenim ve dün kacirdigi goller akla hizmet degil
bu sebepten dolayi uzaklastirilmanin kaldirilmasini talep ediyorum
tesekkürler
ilk hamlede vursaydi goldü, normalde cakardi ama cl diye o da heyecan yapti galiba ya da garanti olsun diye vurmadi
Galatasaray'a Erden başkanımızın da dediği gibi sosyal medyada belirli gruplardan saldırılar başladı.Bunun üzerine de Galatasaraylı avukatlar olaya el atmışlar.Başka 1 avukat grubu mu bilmiyorum daha önceleri de vardı ama şimdi aktif değiller.Ben konusunu açmak istedim ama nereye açacağımı bilemedim.Sizin için de uygunsa konuyu daha iyi bir şekilde açacak olan varsa açmasını isterim ki bu saldırılar azalsın..
Bu konuda olur Alper abi yalnız ilk mesaja attıkları şu ilk tweeti ekleseniz olur mu?Yeterki böyle 1 oluşumdan renktaşlarımızın da haberleri olsun..Bunun icin ozel bir konu lazim mi bilemedim, sanki gerek yok.
Soyle bir konu var ama bir kac yil oldu, yani eski:
Galatasaray Hukukçularının Mahkemeye Vereceği Kişiler (Tam Liste)
Özellikle son 2 yıldır Galatasaray üzerinden Sosyal Medyada algı yapanlar, taraftarı kin ve nefrete sürükleyenler (6222) yasası ve yalan haber yapanların burda tam listesini yayınlıyoruz. Galatasaray'a iftira atan (Sosyal medya hesapları, muhabirler, rakip takım taraftarları) burda paylaşıp...www.gscimbom.com.tr