GSCimbom
Tebrikler, Öneriler, Şikayetler
Emrah Yıldırım

Tebrikler, Öneriler, Şikayetler Sayfa 269

Emrah Yıldırım ·

Cevap
8,4K
Okunma
312,9K
Sayfa
269/419
Arama motoru calisiyor ama calismiyor da :)

Yani ozel bir konu/baslik ariyorsaniz en iyisi o konu basligini Google'e yazip pesine de GSCimbom, o sekilde daha kolay bulunuyor.

Forumda "Yeni Mesajlar"ı tıkladığımda sadece 1 sayfa ve son 15-20 konu listeleniyor. Çok eskiden süper modluk yaptığım dönemde bu sınırlamanın forumun hızı ile alakalı olarak yapıldığını hatırlıyorum, bu nedenle böyle olduğunu tahmin ediyorum. Yine de, "Yeni Mesajlar"ı tıkladığımda en azından 2 sayfa görüntülenebilir mi? Böylece son 40 konuyu görebilirim. Bu mümkün mü? Teşekkür ederim. Saygılarımla,

Forumda "Yeni Mesajlar"ı tıkladığımda sadece 1 sayfa ve son 15-20 konu listeleniyor. Çok eskiden süper modluk yaptığım dönemde bu sınırlamanın forumun hızı ile alakalı olarak yapıldığını hatırlıyorum, bu nedenle böyle olduğunu tahmin ediyorum. Yine de, "Yeni Mesajlar"ı tıkladığımda en azından 2 sayfa görüntülenebilir mi? Böylece son 40 konuyu görebilirim. Bu mümkün mü? Teşekkür ederim. Saygılarımla,
Neler Yeni kısmında 70'ten fazla konu gözüküyor.

Şam şeytanı, muhabir bozuntusunun twitleri buraya tasinmamali, övmek şöyle dursun ismi dahi anılmamalı, böyle gereksiz heriflere prim verilmemeli
Uygulanan ceza politikasını destekliyorum

Geri
Üst Alt