Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Arama motoru calisiyor ama calismiyor da :)

Yani ozel bir konu/baslik ariyorsaniz en iyisi o konu basligini Google'e yazip pesine de GSCimbom, o sekilde daha kolay bulunuyor.

Yağ gibi akıyor sıfır sorun.

Forumda "Yeni Mesajlar"ı tıkladığımda sadece 1 sayfa ve son 15-20 konu listeleniyor. Çok eskiden süper modluk yaptığım dönemde bu sınırlamanın forumun hızı ile alakalı olarak yapıldığını hatırlıyorum, bu nedenle böyle olduğunu tahmin ediyorum. Yine de, "Yeni Mesajlar"ı tıkladığımda en azından 2 sayfa görüntülenebilir mi? Böylece son 40 konuyu görebilirim. Bu mümkün mü? Teşekkür ederim. Saygılarımla,

Forumda "Yeni Mesajlar"ı tıkladığımda sadece 1 sayfa ve son 15-20 konu listeleniyor. Çok eskiden süper modluk yaptığım dönemde bu sınırlamanın forumun hızı ile alakalı olarak yapıldığını hatırlıyorum, bu nedenle böyle olduğunu tahmin ediyorum. Yine de, "Yeni Mesajlar"ı tıkladığımda en azından 2 sayfa görüntülenebilir mi? Böylece son 40 konuyu görebilirim. Bu mümkün mü? Teşekkür ederim. Saygılarımla,
Neler Yeni kısmında 70'ten fazla konu gözüküyor.

Ceza aldıktan sonra cezanin bitmesine rağmen yaklasik 2 saat falan forum görüntülenemiyor. Ceza uyarısı devam ediyor. Her cezamda bunu gördüm. Son cezamdan sonra yazmak istedim. Cookies sorunu falan mi
Sitenin yazılımından kaynaklı olan bir hata renktaş. Senle alakalı değil.

Şam şeytanı, muhabir bozuntusunun twitleri buraya tasinmamali, övmek şöyle dursun ismi dahi anılmamalı, böyle gereksiz heriflere prim verilmemeli
Uygulanan ceza politikasını destekliyorum

En pahalı transferimiz olan Boey in forumda onurlandirilmasi gerektigini dusunuyorum.

Arkadaslar ne yapabiliriz? Forum bir konuya ismini mi versek?

Yapay zeka vs üzerine konuşulabilecek bir konu varı mı ?
Yoksa oluşturulabilir mi

Geri
Üst Alt