Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Fenerbahcenin ve Besiktasin baslilikarinin azaltilmasini oneriyorum ,

bitmemis transferlerin, dedikodularin konu acilmamasi, sadece resmilermis transflerinin konusu yeterlidir.

Bu iki takimin hocalarinin anadolu maclarina karsi mac oncesi ve sonrasi konusmalarinin konusunun acilmamasini oneriyorum , mac konusunda konusulmasi yeterlidir

.bu iki takimin mac gununde 5-6 tane konusu oluyor Galatasaray forumunda.

illa birsey konusacalarca her takimin zaten gscsozlukda konusu var.
Malum kulüplerin maç başlıklarının açılması ve sayfalarca yazılması bile gereksiz
şu başlık kafi

"Nohuttan kucuk, mercimekten hafifce buyuk beyninle"
bu hakaret degil sanırım dogru mu
bundan sonra ben de baska üyelere yöneticilere fln böyle hitap edeyim cezası yoksa

Mobil veri ile foruma girmeye çalıştığımda

IMG_20240719_192157.jpg

diyor, neden acep?

Yönetici dostlardan ricam,
Madem transfer süreci bu kadar ilgi görüyor, bu tier dediğiniz listeye ciddi bir neşter vurmanız gerekli
Özellikle yerli muhabirlerin hepsinin yasak yemesi gerekiyor bence, çünkü hiçbiri güvenilir değil ve hepsi birbirleriyle sözleşmiş gibi aynı anda transfer haberlerini servis ediyorlar
Şu ana kadar verdikleri transfer haberleri taraftarı yanlış yönlendirip gaza getirmekte
Üstelik verdikleri yanlış haberler yüzlerine vurulduğunda ise suçu başka mecralara atmaktalar
Yazdıklarım ne kadar ciddiye alınır bilemem ama bu konuda skopu daraltmakta fayda var

Yönetici dostlardan ricam,
Madem transfer süreci bu kadar ilgi görüyor, bu tier dediğiniz listeye ciddi bir neşter vurmanız gerekli
Özellikle yerli muhabirlerin hepsinin yasak yemesi gerekiyor bence, çünkü hiçbiri güvenilir değil ve hepsi birbirleriyle sözleşmiş gibi aynı anda transfer haberlerini servis ediyorlar
Şu ana kadar verdikleri transfer haberleri taraftarı yanlış yönlendirip gaza getirmekte
Üstelik verdikleri yanlış haberler yüzlerine vurulduğunda ise suçu başka mecralara atmaktalar
Yazdıklarım ne kadar ciddiye alınır bilemem ama bu konuda skopu daraltmakta fayda var
Sayın Eren

Öneriniz dikkate alınıp yönetim kurulu tarafından incelenecektir.

Nihai karar 5 iş günü içinde bildirilecektir.

iyi forumlar
Yönetim kurulu moderatörü
Mehmet Mehmetoglu

Ios üzerinden gscimbom forum uygulamasi ile giris yapamiyorum hata veriyor

Ios üzerinden gscimbom forum uygulamasi ile giris yapamiyorum hata veriyor
Aynı sorun bende de var.
Server error filan diyor
Uygulamadan foruma giremiyorum sorun benlik midir acaba? İos
Ayni sorun bende de var
Değerli üyelerimiz,

2017 yılından beri yayınladığımız mobil uygulamaları (iOS ve Android) artık sonlandırma kararı almış bulunmaktayız. Bu kararı almamızdaki sebep mobil uygulamaların artık güncellenememesi, mağaza yayınlarında problemler çıkması, mağaza politikaları gereği bildirim problemlerinin oluşması ve alt yapı kaynaklıdır. Bu sebeplerle uygulamalarımız artık mevcut olmayacaktır. Forumumuz, mobilden kullanmak isteyen üyelerimiz için mobil tarayıcıdan görüntülenebilecek şekilde uygundur, ayrıca tapatalk uygulamasınıda kullanmak isteyenler içinde desteğimiz devam edecektir. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

GSCimbom Yönetimi

Değerli üyelerimiz,

2017 yılından beri yayınladığımız mobil uygulamaları (iOS ve Android) artık sonlandırma kararı almış bulunmaktayız. Bu kararı almamızdaki sebep mobil uygulamaların artık güncellenememesi, mağaza yayınlarında problemler çıkması, mağaza politikaları gereği bildirim problemlerinin oluşması ve alt yapı kaynaklıdır. Bu sebeplerle uygulamalarımız artık mevcut olmayacaktır. Forumumuz, mobilden kullanmak isteyen üyelerimiz için mobil tarayıcıdan görüntülenebilecek şekilde uygundur, ayrıca tapatalk uygulamasınıda kullanmak isteyenler içinde desteğimiz devam edecektir. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

GSCimbom Yönetimi
Tapatalk’ta da sorun var. Giriş yapamıyorum.

Evet Tapatalk gitti hayat durdu :(

Forumu Tapatalk üzerinden kullanıyordum ama 2 gündür foruma girilmiyor

Konu ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Kolay gelsin

Geri
Üst Alt