- 17 Aralık 2008
- 31.938
- 22.474
- 2.593
Reklamsız bu çark nasıl dönecek arkadaşlar biraz insaf.
Bence sağda solda değilde, avatar fotoğraflarımızda reklamlar dönsün
nededin sen? nededin sEN?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reklamsız bu çark nasıl dönecek arkadaşlar biraz insaf.
Bence sağda solda değilde, avatar fotoğraflarımızda reklamlar dönsün
Tesekkürler. Cok daha rahat böyleReklam sayısını azalttım arkadaşlar, özellikle mobil kısmını.
Yakın zamanda tasarımsal değişiklikler ve reklamsız gscimbom özelliğini getirmeyi düşünüyoruz.
Sürekli çemkiriyiorsun sözü, ''Patron kızdı suçlusu Abdülkerim , Hanım kızdı suçlusu Okan hocammı diyorsun'' hakaret değilmiş. O zaman aynı sözcükleri herkese kullanalım forumda. Beni seversin sevmezsin de bunlara hakaret değil demek için adaletsiz olmak gerek. O mesajı hangi yöentici attıysa. Kim oluyor da benim ailemi karıştırıyor ulan terbiyesizin teki???
Şurada birisi size
''Patron kızdı suçlusu Abdülkerim , Hanım kızdı suçlusu Okan hocammı diyorsun'' şeklinde iğrenç bir üslup kullansa aynı tepkiyi verip ''hakaret falan yok'' diyecek misiniz?
Ben simdi rapora baktim, o mesajda kimse senin aileni hedef alip bir sey demiyor, elestiri bicimine dair genel bir soz soylemis o bahsettigin uye. Yani bir ornek vermis.
Burada neyin hakareti varmis? Bir kendinize gelin ya herseyden nem kapmayin.
Bundan dolayi cezai islem olmaz.
Targutay sen cok zor bir insansin bunu kabul et oncelikle.Beni sevmeyebilirsin ama yönetici isen adaletli olacaksın. Herifin dediği hiçbir şeye laf etmedim, lakin aileyi karıştırırsa iş değişir. Sana birisi forumda "Hayırdır Alper evde karına laf edemiyorsun gelip burada futbolcudan mı sinir çıkarıyorsun" dese buna da aynı şekilde hakaret değil diyecek misin?
Targutay sen cok zor bir insansin bunu kabul et oncelikle.
Senin suan yazdigin mesaj ile o diger uyenin yazdigi zerre benzemiyor bu bir.
Patron kizdi Okan suclu, hanim kizdi Okan suclu sozunden rahatsiz oluyorsan sana tavsiyem forumu birakmam. Bunu ciddi olarak soyluyorum hatta tamamen sosyal medyayi kapat git kimseden rahatsiz olmazsin o zaman. Bu mesaji buyutecek kadar bir hassas durum olustuysa sende bence bu dedigimi iyi dusun.
O mesaji sakin bir kafayla tekrar oku, kimse senin esine/sevgiline laf atmiyor.En az benim kadar zorsun sen de.
Konu Ben ya da sen değilsin.
20 senedir yazdığım ve sevdiğim insanların olduğu bir mecrayı neden bırakayım?
"Patrona laf edemeyip bardakçıya, hanıma laf edemeyip Okan'a mı sallıyorsun"
Sözü sana göre hakaret değilmiş. Bir kez daha soruyorum sayın Alper Altun, aynı üslubu forumda biri sana kullansa bak aynı cümleyi, tepkin ne olurdu
Ona benzer birsey yakin zamanda forumumuza gelecektir, suan arkadaslar calisiyor bu konu uzerinde.ücretli rank gelsin cüzi ücretler karşıısında rank alalım
süper olur takipteyim.Ona benzer birsey yakin zamanda forumumuza gelecektir, suan arkadaslar calisiyor bu konu uzerinde.
Çokta görülmeye değer bir avatarı yokmuş be heisavatarlara biraz daha alan vermeğa ne dersiniz? doruğun avatarlarını görmek iyice zorlaşıyor bu şekilde
Bir tanış bakalım kimler necilerElimizden bir kaza çıkacak bunlar ne
Ekli dosyayı görüntüle 305376
Ekli dosyayı görüntüle 305377
Ekli dosyayı görüntüle 305378