Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

merhabalar . foruma kaydoldum üyelik aktivasyonunu kim yapıyor yardımcı olur musunuz ?

merhabalar . foruma kaydoldum üyelik aktivasyonunu kim yapıyor yardımcı olur musunuz ?
Merhaba, daha erken suan senin icin daha foruma yeni kayit oldun, biraz daha burada zaman gecirip seni tanimamiz gerek sonra gereken prosedur baslatilir.

Fenerbahçe'ye sosyal medya hesaplarından giydirme yaptınız mı ? Ali koc Acun ve Steven saadettinle dalga gectiginiz twit insta post begenisi veya reels goruntusunu paylasin lütfen.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezindiğin diger sitelere girmeyerek :asd:

Kuzeyim bu çıktı

images (11).webp

Merhaba, daha erken suan senin icin daha foruma yeni kayit oldun, biraz daha burada zaman gecirip seni tanimamiz gerek sonra gereken prosedur baslatilir.
tanımasına tanıyın sorun yok prosedürde de sorun olacağını sanmam ama mesajlarım mod onayına tabi. mod artık mesajımı ne zaman okur ne zaman yayınlar bilemem. güncel konu açılmış millet mesaj yazıyor benim yazdığım mesaj ertesi gün ya da saatler sonra konuya düşüyor zaten bu arada konu da güncelliğini yitiriyor kimse de mesajımı okumuyor . nasıl tanıyacaksınız ki ?
ben mesela bu konuya mesaj yazamıyordum admin arkadaşın birisine denk geldim mesajını alıntılayıp soru sordum o mesajımı bu konuya taşımış bu süreç bile belli bir zaman aldı .
neyse yine de teşekkürler .

mesajlarının yayınlanması için mod onayına takılan ve henüz kaydı aktif edilmeyen bir üyeyim. bazı konulara yazabilirken bazı konulara hiçbir şekilde yazamıyorum .mesela " izlediğiniz filmler görüşleriniz" başlığı gibi.
bu gibi konular için de " mod onayına zaten razıyız" yazım hakkı verilmesi mümkün mü ?

Reklamlar eski haline döndü cidden aşırı reklam var. Forumu adblocksuz kullaniyorum epeydir ama son 6 aydir falan kullanmak çok zor hale geldi. Makul seviyeye indirilirse çok iyi olur. Tabi İşin ekonomik tarafı sıkıntı oluyorsa başka ona lafım yok. Bu forumu seviyoruz hep buradayız.

Bi önerim var diğer takım taraftarları da forumumuza üye olsa güzel olmaz mı

Daha efektif ve hareketli olur bence
Katiliyorum

GSC sadece Galatasaray'in konusuldugu bir forum degil. Genel bir türk futbol forumu olabilir. Yönetici pozisyonlari Galatasarayli üyelerin elinde kalmali

Örnegin:

@Feramuz Kayalar Mod
@Kuzey Aslan Admin
@Ali Rıza DEMİR Süpermod
kendi sahsim ise GSC Master olarak forumun elden gitmemesi icin elimizden geleni yapabiliriz

Geri
Üst Alt