Kalender Demir
Yeni Üye
- 19 Ekim 2025
- 59
- 11
- 8
merhabalar . foruma kaydoldum üyelik aktivasyonunu kim yapıyor yardımcı olur musunuz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, daha erken suan senin icin daha foruma yeni kayit oldun, biraz daha burada zaman gecirip seni tanimamiz gerek sonra gereken prosedur baslatilir.merhabalar . foruma kaydoldum üyelik aktivasyonunu kim yapıyor yardımcı olur musunuz ?
Fenerbahçe'ye sosyal medya hesaplarından giydirme yaptınız mı ? Ali koc Acun ve Steven saadettinle dalga gectiginiz twit insta post begenisi veya reels goruntusunu paylasin lütfen.merhabalar . foruma kaydoldum üyelik aktivasyonunu kim yapıyor yardımcı olur musunuz ?
Gezindiğin diger sitelere girmeyerekKadın tenasül organlarının açıkça göründüğü külot reklamlarından nasıl kurtulabilirim?

OperaKadın tenasül organlarının açıkça göründüğü külot reklamlarından nasıl kurtulabilirim?
Gezindiğin diger sitelere girmeyerek![]()
Kadın tenasül organlarının açıkça göründüğü külot reklamlarından nasıl kurtulabilirim?
Gezindiğin diger sitelere girmeyerek![]()
tanımasına tanıyın sorun yok prosedürde de sorun olacağını sanmam ama mesajlarım mod onayına tabi. mod artık mesajımı ne zaman okur ne zaman yayınlar bilemem. güncel konu açılmış millet mesaj yazıyor benim yazdığım mesaj ertesi gün ya da saatler sonra konuya düşüyor zaten bu arada konu da güncelliğini yitiriyor kimse de mesajımı okumuyor . nasıl tanıyacaksınız ki ?Merhaba, daha erken suan senin icin daha foruma yeni kayit oldun, biraz daha burada zaman gecirip seni tanimamiz gerek sonra gereken prosedur baslatilir.
İsim Değişikliği İstek Başlığı'na yazamayan tüm üyeler için af talep ediyorum.
DestekliyorumForum FB de oldugu gibi transfer nöbetinin araliksiz bir sekilde acik olmasi forumu daha aktif hale getirecektir. Futbol Nöbeti ayni tadi vermiyor.
Transfer Nöbeti acilsin ve hic kapanmasin
Yaninda bekliyorlarsa cagir gelsinler.Bi önerim var diğer takım taraftarları da forumumuza üye olsa güzel olmaz mı
Daha efektif ve hareketli olur bence
yallah antuyaDestekliyorum
KatiliyorumBi önerim var diğer takım taraftarları da forumumuza üye olsa güzel olmaz mı
Daha efektif ve hareketli olur bence