Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Varsa Kalli verin ordan bir tane.

Bari oyuncu geliştirelim.

Fatih Terim umarım gitmez. Giderse yerine Trden gelicek hiç kimse iş yapamaz mutlaka yurt dışından Favre-Tuchel-Nigelsman gibi son zamanlarda fark yaratan oyunları oynatan tarzda bi TD gelmeli

jorge jesus ya da bülent korkmaz hemen

İstenen hangi yabancıyı bu bütçelere ikna edeceksin? Adamın ne derdi var da sana gelecek? Ben de Rangnick gelsin isterim mesela. İsteyenin bir yüzü kara. Fatih Terim ayrılsa gidilecek isimler Okan Buruk ve Ömer Erdoğan olur. Okan'a mesafeliyim, Ömer'den umutluyum. Ama ikisine de gerekli sabrı gösterirler mi bilemiyorum. Ben burada çarmıha gerilen Tudor'a da daha iyisi gelmeyecekse devam etsin diyordum. Yönetim ilk krizde TD kovacaksa yine Fatih Terim devam etsin.

Terim donemi bitti seneyede yuruyen eli belinde gezen bir takima sahip olacagiz Terim varken ne teknik taknik nede kosan kondisyonlu bir takim asla goremeyecegiz rakipler cok kotuyse sampiyon oluruz iyi futbol zaten onu unuttuk kalsin klubun basinda seneye devre arasina dogru terim kalsin diyenler gitsin diye bagiracak

Liyakata önem veren ve gerçekçi olup saçma sapan tercihlerle egosunu tatmin etmeyecek biri olsun yeter.. Galatasaray kendi kendine şampiyon olur.. Yeni gelecek hoca bu sene olduğu gibi takımı yok etmesin yeter..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt