Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taffarel gorusumun destekci kazaniyor olmasindan dolayi mutluyum :)

Arif'in gelmesini cok isterim ama sanmiyorum su anda getirilecegini/kendisinin gelecegini.

eger denizli gibi sacma bir haraket yapilacaksa o zaman taffarel kalsin. al sana iste o sacma laf yine "ligi cok iyi taniyor." ne demekse bu sacmalik.

Moyes ayni Prandelli gibi orta sinif takimlar için iyi hoca olur ancak

bizim gibi sampiyon adaylar için berbat hoca

Üyeler yasli olduklari icin denizli'yi isterler buyuk ihtimal,sonucta iz birakti bizde.

O yuzden dursun denizli'yi getirmek icin elinden geleni yapacak bence

Bence devre arasına kadar tafi yönetir takımı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neyse ben ise kacar. hadi saglicakla kalin.

gelismeleri yazin. arada bakarim telden.

Galatasarayimiz icin hayirlisi neyse o olsun.

iyi nobetler kardesler.

Düzgün, karakterli, çalışkan insanlar düzenbaz yönetimlerin işlerine gelmiyor demekki. İlla milyon dolarları yabancı bir hocaya kaptıracaklar. Partilerimiz gibi spor kuluplerimizde karanlık ellerde olduğu birkez daha anlaşılıyor. Bence G.S. taraftarı artık kulübe el koymalıdır. G.S. Türk milletinin anlı şanlı kulübüdür. Kimsenin babasının malı değildir. Hamza hocanın birgün tekrar yuvasına dönmesini diliyorum.

facede okudum sunu
böyle mallar oldugu sürece bizden bir bok olmaz
kodumun mali özetlerden mac takip ediyor sonra da söyle böyle diye aglayip duruyor

Tafarrel kaleci antrenörü kalsın.
Sneijder oyuncu + teknik direktörlüğü denilsin en az devre arasına kadar.
Adam ajax akademisini yaşamış ve mourinho ile çalışmış birisi.
Örnekleri var tarihde

İçinde bulunduğumuz sportif ve mali durumda yabancı bir hoca getirmek heleki sezon ortasında facia ile sonuçlanır.Bir kere gelecek yabancı kesinlikle sorumluluk almaz.Kadroyu ben yapmadımki der işine bakar.Bu sene şampiyon olamazsak mali durumdada düzelme istenen düzeyde olmaz.Avrupayada gidemeyiz.Saydığım sebeblerden ligi bilen bizi şampiyon yapabilecek bir yerli hoca gelmelidir.Aynı zamanda bu hoca takımdaki papaz oyuncularıda mum edecek düzeyde olmalıdır.Yerli+ligi bilen+disiplinli+Oyuncuya hükmedebilecek=Fatih Terim-Mustafa Denizli Başka seçenek yok takımımız için

Tespitler isabetli, güzel de tarif etmişsin ancak o tarife uyan kişi net Ersun Yanal' dır. Realisttir, istediği gibi çalışmayan ve oynamayan oyuncunun nazını hiç çekmez...Beklentileri karşılayan ve takıma katkı sağlayan her oyuncunun yeri başımızın üstüdür zaten, ismi ve geçmişi ne olursa olsun...

denizli işi yalan beyler gelmicek o adam....Favre gelirse bu sene şampi zor oluruz ama sonraki seneler efsane olabilir.

Sampiyon olamazsa favre, bizim züper yöneticilerimiz ve züper taraftarlarimiz (forumun %95'i de dahil) arkasina teneke baglayip yollamak icin elinden geleni ardina koymaz. Akli varsa gelmez.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Hamza kötü,Denizli gelmesin oda kötü,Ersun Yanal hiç olmaz o dahada kötü ulan sizede adam beğendiremiyoruz.
Kac yabancı hoca başarılı oldu Galatasarayda?Yani söyle deyim kaç yabancı hoca başarılı oldu Türkiyede?Nedir bu yabancı sevdası aklım almıyor.Tamam sezon başı olur yabancı hoca bakarsın ama ligin yarısına gelmek üzereyiz bu saatten sonra hangi yabancı hoca başarılı olur?Türkiyeye alışıyım oyuncuları tanıyım bakmışız ligi 8. bitirmişiz

Denizli geleceğine Ersun gelsin

Açık ve net yani

Sampiyon olamazsa favre, bizim züper yöneticilerimiz ve züper taraftarlarimiz (forumun %95'i de dahil) arkasina teneke baglayip yollamak icin elinden geleni ardina koymaz. Akli varsa gelmez.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yarim Sezon Ersun Yanal ile anlas.
Seneye de simdiden Favre ile anlas.

Misi gibi olurdu HA :D

Benim arkadaşım Cenk Ergün'ü çok yakından tanıyor oda Jens Keller ile görüşüyoruz demiş... Olur mu olmaz mı orasını bilemem...

İster beğenelim ister beğenmeyelim su anda en iyisi bence Mustafa Denizli olur sene sonu ise yabancı hoca mümkünsede favre

başımızda dursun özbek gibi tarihin en kötü yönetimi var favre diyorsunuz güldürmeyin ya :D denizli gelsin işte riske gerek yok

Seedorf, Zidane kimdir arkadaş

Futbolculuğuna göre hoca getirecekseniz getirin büyük kaptanı

lucarelli_livorno.jpg

favre dayı teklif gelse dahi kabul etmeyeceğini söylemiş he kardeşim tamam seni kesin bayern alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt